Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Nika Meyvesi Ne Kadar İyi?

Nika meyvesi ne kadar iyi?

  • Serideki en iyi şeytan meyvesi

  • Üst düzey meyvelerden biri

  • Ortalama bir meyve

  • Kötü meyve


Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Ana karaketer yediğine göre birkaç iyi tarafı vardır diye tahmin ediyorum.

Öte yandan bu konu başlığından ilham alarak forumu zenginleştirmek adına yeni konu başlıkları önereceğim.

Muhammed Ali Boksçusu Ne Kadar İyi?
Usain Bolt Koşucusu Ne Kadar İyi?
Michael Jackson Şarkıcısı Ne Kadar İyi?
Magnus Carlsen Satrançısı Ne Kadar İyi?
Sébastien Loeb Pilotu Ne Kadar İyi?
Michael Phelps Yüzücüsü Ne Kadar İyi?

Dahası da üretilebilir, şimdilik aklıma bu kadar geldi. Bu alan epey potansiyele sahip.
 
sonradan göt olma ihtimalim olmasına rağmen burada döndü dediği joy boy bi sıfat, geçmişten gelen bi kişi değil gibi. ha tabi oda meyveler önceki kullanıcılarını hafızalarından kesitler barındırıyor derse bu da luffynin lisan al gaip olduğunu gösterir. buna bi yer işareti atayım ileride göt olursam yazarım

Sıfat da olabilir tabii. Ben şahsen Nika ve birkaç yüz bölüm önceki Luffy'i aynı göremiyorum hiçbir şekilde. Belki farklı işler ileride.
 
Serideki güç dengesi açısından bahsediyorsak elbette ki en iyisi. Kullanıcısını "tanrı" yapıyor daha ne olsun. Ama konsept olarak değerlendirirsek şimdiye kadar seride gördüğümüz en kötü meyve olabilir. Meyvenin gücü bile saçma sapan. Hayal ettiğin her şeyi yapabilirsin nasıl bir meyve özelliği olabilir? Seride şimdiye kadar hayal kırıklığına uğradığım çok konu olmuştu ama hiç biri Luffy'nin meyve değişimi kadar içime oturmadı.
 
Nika'nın şekli ne? Şu an gördüğümüz şey 95% Luffy, 5% de beyaz saç, atkı gibi bir duman ve beyaz şort. Tam dönüşüm olunca neye benzeyecek, o kadar altı boş ki soruyu yazarken hiçbir cevabın tatmin etmeyeceğini anlıyorsun.
 
Joy Boy meyveyle içinde yer etti diye anlam çıksa ne diyeceksin? 2 sayfa sonraki lafına karşılık, 2 sayfa önceki lafı.
Anlam çıksa diye bir şey yok. Ne anlama geliyor şu an? O anlama gelmiyor. İlerde dediğin yola gidexek bir şey olur bir söz edilir o zaman o tartışılır. Şu an böyle bir anlam yokken niye o sahnenin sonrasında denileni atmıyon?
 
ortalama bi meyve olması imkansız. gorosei beyanına göre meyveyi kısıtlayan tek şey kullanıcının hayal gücü, ayrıca haki seviyesi ve fiziksel yetenekleri de bunda bi etmen. yani sadece hayal gücü bi dövüşte kazandırmadığına göre doğru kıstaslar her zamanki şeyler. tüm seri boyunca okuyucular olarak biz meyve ile yaptıklarına şaşırdık, fakat luffy kendisi de şaşırdı yapabildiklerine. yani meyve özünde zaten bedene inanılmaz bi özgürlük veriyordu, kullanıcının tek yapması gereken fiziksel yeteneklerini geliştirip haki kasmak, o da dövüşerek oluyor ve dövüştükçe tüm yeteneklerin zaten ilerlemeye başlıyor. bu mantıkla meyvenin ortalama olması imkan dahilinde bile değil. tier list olsa en çöp kullanıcıda bile A seviye olur, Luffyde şu an S seviye, ileride belki de SSS seviye olacak.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık