Yiiterr artık yeeterrr dememiş mi ya şaşırdım xDTff açıklama yaptı.
Evet İrfancanİrfancan Eğribayat değil mi kovaladığı?
Egemen iki takımın da ekmeğini yemiş birisi olarak olayları sakinleştirmeye çalışmak yerine bu şekilde yaklaşması büyük hata olmuşz
Hakem doğru karar verse tsnin golü yok. Biz aslında mağduruz ama taraftarımız bizi haksız duruma düşürdü gibi bir durum yok yani o taraftar ve hakem ortaklığıyla maç 2 - 2'ye geliyor.Adam seyirci mallık yapıp maçı sabote etti diyor, hakem maçı bitirmedi diye diyorsan zaten seyircinin hatalı olduğunu söylemiş.
Usta herkesin tarzı var senin yarı trol tarzını bilmeyen öfkeleniyor.Bir olay için birbirinizi kırmaya ve genele yayılacak söylemler yapmaya gerek yok. Sallayın olan oldu
Trabzon'da sahadaki suları toplamak için kova arıyordur diye düşündüm, ondan livakovic dedimİrfancan Eğribayat değil mi kovaladığı?
Egemen iki takımın da ekmeğini yemiş birisi olarak olayları sakinleştirmeye çalışmak yerine bu şekilde yaklaşması büyük hata olmuşz
Kendim için söylemiyorum, memleket katarak genelleme yapmayın, kırıcı bir şey forumdakiler için. Onun dışında sıkıntı yok zatenUsta herkesin tarzı var senin yarı trol tarzını bilmeyen öfkeleniyor.