Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1108 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Akıl var, mantık var…Şimdi Sanji, Luffy’i tek başına bırakıp kaçacak mı? Luffy’i, Saturn ve Kizaru’yla baş başa mı bırakacak?

Sırf antik robotu devreye sokabilmek için okumak zorunda olduğumuz saçma sapan bir senaryo.Neymiş? Luffy tek başına Satürn ve Kizaru’yla baş edemeyecekmiş.Eee sonrasında da antik robot gelip Luffy’e yardım edecekmiş.

Yersen çok güzel senaryo!
 
Senaryo kaçış üzerineyse Zoro, Lucci’yi yenemez; Sanji de kaçar. Bu adamın dengeleri takmadığını bile bile kıyaslama yapmak hata. Bu adamın kendi serisine saygısı yok.
Sonunda sen de çatladın ha Phoenix.

Sanji, Luffy dövüşme olaylarını geç arada Kizaru üç beş tane daha sıkmış gariban Vegapunk'a ben ona koptum xD
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Kaido'nun "Önemli olan haki" dedikten sonra ve g5 saldırılarını gördükten sonra, g5'in saldırı anlamında ne gibi bir artı kazandırdığını henüz anlamış değilim. Sonuçta bu Luffy dediğimiz arkadaş g4 ile bam güm gömdüğü saldırıları ile Kaido'nun kılına zarar veremiyorken, base haline haki bastı mı kan alıyordu kendisinden. Nika h. haki basmadığı sürece tırıvırı gibi, defansif anlamda bayağı iyi tabii ona sözüm yok.
Abartıldığı kadar bir şey göstermedi zaten. Nika yenilmez olayı belli kitlenin Luffy aşağılama yöntemi oldu. Bayık. Kaido şu adaya gelse net 1v2 kazanır.
 
Arkadaşlar sakin lütfen. Bu Arap spoilercılar Red filmindeki Shanks vs Kizaru sahnesini bile montajlayıp yaymışlardı. Spoilerlara göre her zaman Luffy ve kızıl ejder kazanır. Araplar önden lobiyi yaparlar. Kaido performansını aşan bir Kizaru varken Nika bu haliyle 1 vs 2 yapamaz. Biraz sabır. :)
kaido performansını nasıl aşıyo kizaru ;( arada bir aydınlatma görevi görüyo satürn için
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık