Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Üniversite Kampüslerinin Halka Açılması

Kampüsler Halka Açılmalı mı?

  • Evet

  • Hayır


Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
80'lerde yök'ün kurulması, 2000'lerde akp hükumetinin bakkal açar gibi her ile üniversite açması ve 2010'larda önüne gelenin akademisyen olabilmesi öldürmüştü zaten ülkemizdeki yüksek eğitimi.

kampüslerin halka açılması da tüy dikecek bir hareket. akp bunu hep yaptı. eleştirileceği bir karar alıp pilot bir bölge seçer ve çok fazla eleştiri gelmezse eğer harekete geçer ama yok eğer çok fazla eleştiri gelirse, buna kendilerinin de karşı olduğunu söyleyip suçu başkasına atarak olayın üstünü kapatır ama ileride tekrar denemek için fırsat kollar.

yakındır bir hükumet temsilcisinin açıklama yapıp olur mu ya böyle bir şey demesi.
 
tepki gelince geri adım atıyor gibi yaptılar, randevu ve zaman sınırlaması getirmişler. tepki gösterilmezse ufak ufak yine açmaya çalışacaklardır.
 
Öğrenci kimliğini unuttuğumda zorla girdiğim oldu.Öğrenci kimlikle giriyor ama hapishane kaçkını olsan hiçbir şey sorulmaz.Turniklerde x-ray falan olmadığı için cephaneyle bile girebilirsin.
 
Herkese açarak yanlış yapmışlar. Sadece Suriyeli, Afgan, Arap gibi üst düzey topluluklara serbest olsa ve tepki gösterene, ama onlar din kardeşimiz, diye cevap verseler ortada bir sorun olmazdı. Stratejik hata yapmışlar.
 
Atların arasında tek boynuz varsa geralt'ı çağıralım o sever böyle şeyleri. Sence giren girecek tiplerin derdi kitap mı olacak oldu oluyor ? Halk kütüphaneleri kapandı mı kararname ile ? Tıp fakültelerinin durumu ayrı oralarda dersliklere giriş yok. Maksatları ortalığı ve gençleri karıştırmak iken polyanacılığa gerenk yok be hacı ismail hocam...
Halka açılması bence de biraz saçma benim demek istediğim zaten az da olsa olan bir durumdu bu. Halk kütüphaneleri yetersiz oluyor. Ankaradan örnek vereyim mesela. Malum parti örneği gibi olacak ama :D millet kütüphanesi yapılmayana kadar milli kütüphane önünde insanlar sabahtan kuyruğa giriyordu oldukça yetersizdi. Belki hala öyledir. Tıp fakültelerinden bence çok da ayrı değil. Mesela hacettepenin Sıhhiye kampüsü herkese açık. Tıp, diş vs olduğundan dolayı. Bu yaptıklarında da hurra derslige girecekler diye bir şey yok. Öyle durumlar sık sık olursa yasaklanır zaten. Yani koparılan yaygara bana bir tık abartı geldi sadece.
 
Üniversiteleri geçtim büyük parklara bile bazı kişiler alınmamalı. Özellikle serseri oldukları belli 18-20 yaşındaki erkek genç grupları. Hafta sonu yürüyelim diyoruz hemen geliyorlar abi sigara alır mısın abi alkol alır mısın diye. Yüksek sesle ve küfürlü konuşurlar, yerlere çöp atarlar. Üniversitelere de gidecektir o tür gruplar. Aslında ilkokul ve liselerde ilgili derslerle eğitmek lazım bu insanları. Fen, matematikten daha önemli bu.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık