Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1104 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kendini ne kadar hızlı iyileştirdiğinin bir önemi yok, böyle bir yumruğa perte çıkıyorsan, seri darbeler acı eşiğini de kırabilir :artiz:
Benim için gorosei bitmiştir:artiz:
 
Ginny gerizekalı değil, Eiichiro Oda gerizekalı'nın tekidir. Ha şunu da belirtmek isterim burada Kuma için gözyaşı döküp onun eylemsizliğini zekasız diyerek kapatan ve Dragon gömen kimselerin, aynı kolay argümanı kullanan karşı tarafa yüklenme hakkı yok.

Kuma için nasıl Ginny'i umursamamış diyemezsek aynısı Dragon için de geçerli. Oda basiretsiz bir yazar. Kuma, Ginny'nin çocuğuna sahip çıkıp babalık yaparak. Dragon da Ginny'nin pozisyonunu emekli edip, Kuma için Vegapunk'a devrim dışı iş olarak yönlendirerek bazı incelikler yapmıştır. Mesih Nikayla seriyi çöp etti Oda maalesef.. arkası da geliyor.
 
Bir asker öncephede savaşa girdiği zaman komutanına güvenerek mi savaşa girer bu nasıl mantık.Burda hata Dragon da var.Ginny gibi zayıf birisini almayacak tı orduya tek hatası o oldu.
Burada kadının payı ne onu çözemedim. Güçsüzse yanına güçlü birini verirsin. Komutanını kaçırmışlar herifin bir şey yaptığı yok.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık