Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1104 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Güç dengeleri ile öyle oynandı ki şimdi Kuma'nın yumruğunu nereye koyacağız belli değil. Beyazbıyık'ın deprem yumruğu, Kaido ve Big Mom'un ortak saldırısı veya Garp'ın ada yok eden yumrukları seviyesinde bir güç açığa çıkmış görünüyor ancak o zaman Kuma'yı imparator seviyesine mi çıkaracağız? Zavallı Kuma, o kadar gücüne rağmen bir Buggy olamamış.
Savaş lordları ne zamandır güçsüz sayılıyor. Bu ünvana sahip kişilere bak biri sahin göz amirallerin ödülleri 3milyar bu adam 3.5 milyar civarı ödülü var. Kuma denilen adam bir amiralin gözünün önünden tayfayı kurtardı. law suan güncel ödüşü 3m. Karasakal ace i yenip o ünvanı aldı. Buggy yanlış anlasılmalarla aldı o ünvanı ama tittlelar yeterliydi onun güçlü sayılması için. Roger tayfasından shansla benzer etkilerde büyümüş. Hatta dünyanın önünde shanks a canlı yayında posta koyuyor. Kaçılamaz denen hapıshaneden kaçıp yüzlerce mahkum emrine almış. Doffy amiralden gıdıp korkmuyor hatta öldürmeyi bile düşüyordu(kapandan kimse çıkmayacak tarzı cümlelerinden). Crocodile zaten marineford arcında önüne gelene bulaştı ace i kurtardı. Sahingöze meydan okudu akainuyu durdurdu vb. Law yüzlerce korsanın kalbini verdi. weavil için beyazsakalın fiziksel kuvvetine yakın dendi. Hancock karasakalın bile korktugu bir rakip. Bir tek moria güçsüz diye istenmedi. (ki kaidoyla iki üç gün savaşmış biri). Bence bu 7 korsanın toplam gücü ilk başta denizcilere denk bir kuvvet olarak tasarlandı. Hatta güç dengesi için yıllarca yonkou=denizciler + 7 savaş lordu dendi. Serapimler gelene kadar boşuna bu lordluk sistemi durmaya devam etmedi. Bu arada kuma hep barışcıl bir şekilde takıldı. İnsanlıgı onu vahsi bir savaşcı olmaktan hep alıkoydu. Suan bütün vahsetini ilk defa salıyor. Güç seviyeleri sadece yıkıcı güçle alakalı değil. Hız güç dayanıklılık meyve haki vb bir çok alan bunu etkiliyor. Mesala aramaki ve big mom cevreleri ne kadar kalabalık olursa o kadar güçlüyken(su çekme ve ruh çekme) kaido bire birde güçlü. Bir yumrukla birinin güç seviyesi belirlenecek değil. Ama kuma ve kizaruyla sadobyde yan yana gördüğümden beri bu ikisini hep denk güçte insanlar olarak varsaydım.
 
Ee yani? Sanji istediği kadar hızlı olsun, Kizarunun tek olayı hız mı? Zoro ne alaka, ben Zorodan mı bahsetmişim? Fuji ne alaka, şu anda ortamda Fuji mi var?
Hayır olayı betimlemek için zoro ve fujiden bahsettim. Fujinin yer çekimi gücü havada uçarak savaşabilen sanjiye büyük bir dez avantaj oluşturur. Onunla savaşsa yenemez ama suanki Luffyden darbe almış tam gücünde olmayan kizaruyu yenebilir. Özellikle geni uyandıgından beri fiziksel zarar verebilen olmadı. Serepim jimbei ona vurunca kendi eli gitti. Suan kizaruyu alamayacaksa ne zaman yenebilicek hale gelecek? Hasar görmüş amiralle kapısıcak dedim sanki yonkou yu yenecek demişim gibi sanji piecemi bu demiştin :D
 
Sabo lobisinde staja başlattık devamsızlıktan kaldı. @carpe d. em 'e dış destekli darbe yapıp lobiyi ele geçirdi. @Allen de dış destekleyenleri bilse müsaade etmezdi ama oldu artık bir şeyler. Alt lobilerimizde yaşanan güç mücadelesine bak oradan pay biç ne kadar büyüğüz :cool:
@carpe d. em bu kadar devrim düşmanı olması acaba kutsal fanı mı diye düşünüyor insan
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık