Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1102 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdakilere bir soru dürüst cevap verin ben de dürüst yanıt vericem. Dragonu hadi bir kenara atalım o karakter forumdakiler için zaten çok uzun süre önce de adam değildi.

Şimdi kölelikten birlikte kaçtığı birlikte büyüdüğü sevdiği kadını kurtarmaya çalışmayan Kuma adam değil midir? Yoksa Oda tırt bir yazar olduğu için mi o boşluğu doldurmamış veya teğet geçmiştir? Yuvarlak cevap olmasın ama ben de ona göre yanıt vericem
Soruya doğrudan cevap veremem çünkü kuma lanet gıcık derecede iyi kalpli, yaşlılara yardım ponçik kendinden soğutur. Hani böyle birini sevmezsin ona kötü davranirsin ama böyle hep iyi davranır ya o tipten. Ginyy mevzu onu düşürmeye yetmiyor, saf falan dersin. Harbi niye gitmedi. Kuma koleyken bile sahibim iyi davranıyor diyen bir değişik manyak. Tiran hikayesinden bir şey bekliyordum ama o da yalan çıktı. Dragon'u kurtaran sahne yok.
 
Ginny mevzusu basit mevzu değil. Onun dışında amiral darlamaya tam gaz devam tabi
Eleştirenlerin en büyük dayanağı Dragon’un bir şey yapmadığı. Ortada paneller arası belirsiz bir zaman atlaması var. Bunun haricinde bir şey yapılmadığına dair ifade var mı? Bana göre yapmasalar bir şey kaybetmezler ama yaparlarsa oluşum adına ekstra bir şey olmuş olur. Evlatlığı Bonney için Kuma'nın katlandıklarını görüp Kuma'nın Ginny için hiç bir şey yapmadığını düşünen, Kuma'nın hiç bir şey yapmadığı iddia edilen Dragon’a inancını sarsmadan devam ettirmesini görüp yine de Dragon’u eleştirenlerin amacı, tekrar ediyorum üzüm yemek değil bağcıyı dövmek.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık