Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1099 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MF'de savaş alanından kaçıp hem kendi ailesini hem de savaş alanındaki askerlerin hayatını tehlikeye atan haini öldürdü. Adama durumu anlattı öncesinde zaten bak ailen var geri dön dedi. :)
Yanlış ata oynuyorsun Fujitora'ya oynaman lazım. Kırmızı ite Kuma'yı da öldürdükten sonra paspas olmak düşer seride. Seri sonunda son savaş öncesi gemiden inerken ayaklarını siler bizim taraftakiler kirlenmesin sahiplerinin toprakları. xd
 
devrim yapmak için isterse 5 milyon asker toplasın dragon. kendisi ve kurmay subayları dehşet güçlü değilse eğer sümük gibi yapıştırlar devrim ordusunu duvara. dragon kuvvetle muhtemel dehşet güçlü çıkacak ama kurmay subayları soru işareti ve bir de çok kolay harcanıyorlar.

son birkaç bölümde öğrendik ki dünyanın gidişatını ginny değiştirmiş. bir anda tak diye harcandı karakter. kuma desen, evet alık bir karakter ama ırkı, meyvesi ve niyeti o kadar iyi ki şahlandırabilirmiş devrim ordusunu. yazık oldu bildiğin iki karaktere de. ayrıca unutmayalım ki kobra'yı öldürmüş olsaydı sabo da harcanacaktı.

dragon, emrindeki ekiple hayalindeki devrimi yapabilecek mi yoksa direksiyonu kırıp nika'ya mı yanlayacak hep beraber göreceğiz eğer ölmez sağ kalırsak.
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık