Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1098 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rocks korsanlarını geçebilecek tayfa kurması fena olmazdı ancak ne o şekilde bir ekleme oluyor ne de yan karakterlere yeterince ilgi veriliyor.
Maalesef Oda, tayfanın güçlendiğini Luffy üzerinden gösteriyor.

Luffy, Shanks'a senin tayfandan bile daha güçlü bir tayfa toplayacağım dedi. Luffy'nin ekibinin korsanlık geçmişi neredeyse hiç yok Jinbe, Brook ve Robin dışında. Buna rağmen çok kısa bir zaman dilimi içinde bu kadar güçlendiren ve Canavar Korsanları'nı bile yendiler. Seri sonuna kadar tayfa üyelerinin daha da güçleneceği kesin. Bir de tayfaya güçlü bir kaç kişi daha gelse Yamato, Hancock, Bonney, Kuma, Katakuri gibi.

Umarım bundan sonra yan karakterlere daha fazla değer verir ve tayfanın gelişimine de şahit oluruz.
 
Kuma reyiz meyvesiyle hastalığı çıkarıp kendi alamıyor mu? Acaba Ginny'nin son anda tam ölürken Kuma'ya demesi acısını almasını istememesinden mi ?

Kuma reyiz büyük adam.

Ama 2 yıl boyunca Ginny için bir şey yapamamaları Devrimci'lere eksi yazdı.
 
Aşırı dramatize edilmiş, acı narkomanlığından başka bir şey değil bu. Bu kadar yaşadığı acının tek nedeni de Nika formunda çalınan davulları duyduğundaki yüzünde oluşacak bir gülümseme. Direkt böyle olmasa bile benzeri yaşanacak, saçma beklenen kişi mitosu yarattı adam. Dünyanın başka yerindeki insanlara Oda'nın bu boş romantizmi geçebilir de, yaşadığımız ülke, coğrafyada yaşamın çok ucuz olmasından ötürü hiç geçmiyor bana bunlar.

Bu sefer cidden yav hehe Oda...
 
Kuma ölürse klanı tamamen ortadan kalkmış olacak. King gibi soyunun son temsilcisi Kuma. İkisinin de çoğaltılması gerek.:byee: Oda ne yapman gerektiğini biliyorsun.:utan:
 
25 yıl boyunca her hafta manga çizmek kolay iş değil, adam zaten 50 yaşına merdiven dayamış. İşin fiziksel yorgunluğunu geçtim, mental anlamda da zorlanıyor olmalı bence Oda. Ben şimdiye çoktan tükenmişlik sendromuna girmiştim.
 
Kuma ve Ginny nin anısına bölümünü bu müzikle izleyin ...not : Dragon olum senden bir bok olmaz... :artiz: :a:

 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık