Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1092: Tiran Kuma'nın Kutsal Toprak'a Saldırısı

Bölüm Nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 97 64.2%
  • Orta

    Kullanılan: 44 29.1%
  • Kötü

    Kullanılan: 10 6.6%

  • Kullanılan toplam oy
    151
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaido, Roger'un haki ile korsanlar kralı olduğunu söylemiştİ.Yani Kaido hakinin gücünü herşeyin üstünde gören bir karakterdi.Kizaru ise hızın, güç olduğunu söylüyor.Mesela ben Kizaru'dan şu şekilde bir söz beklerdim: "Mugiwara, haki güçtür!"

Kizaru, hakiden daha çok meyvenin gücüne inanan bir karakter gibi.En çok da meyvesinin ona kazandırdığı hıza çok güveniyor.
 
Hız ağırlıktır deyip duran adam bu.Daha fazla hızlanması için demek ki daha uzaklara gitmesi gerekiyor. Belki bir sonraki saldırısında Grand Line'a gider gelir. Adamın gücünü burdan vurmak aşırı saçma ya. :D

Luffy'nin meyvesi zirve ise Kizaru'da hız konusunda zirve.Luffy'nin önce Kizaru'yu yakalaması gerekmiyor mu sence ? Amiralin dayanaıklılığını Garp karşısında Aokiji'den gördük. Bunlar 3-5 yumruğa düşecek adamlar değil. Ben hater değilim sen amiralleri gözünde fazla küçültmüşsün. Bu bölümde Akainu'nun yaptığını kaç kişi yapabilir seride ? Dostum bunlar yonkoulardan çok uzakta adamlar değil ben sana söyleyim. Arada ki farkı da zeka ve tecrübeyle kapatıyorlar.

En baştan beri Kizaru ezilmez ya da kaybetmez diyen burda bir kaç kişiyiz vardır heralde. 3-5 bölüme en geç tüm akibet belli olur. Göreceğiz bakalım peçete gibi kim kimi kullanıyor. Ben Luffy haterı değilim ama sen amiral haterı gibi görünüyorsun.
Şaşırttın beni gerçekten. Ne amiralleri ne de Kizaru'yu hafife alıyorum. Hepsinin meyvesi S-tier sayılacak kadar zirve meyveler. Serinin en iyi 10 meyvesini saymaya kalksak 4-5 tanesi amirallerin meyvesi çıkar. Sence bu adamları hafife alıyor muyuz? Meyvelerini bugün YC1 seviye adamlara ver amiral ligine çıkarlar.

Bu adamların iki Haki türünde de üst düzey olduklarını da belirttim. Ben mi bu adamları zayıf görüyorum? YC1'ler bir Haki tipinde, amiraller iki Haki tipinde, Yonkou'ların ise üç Haki de ustalaştığını belirttim çokça kez. Ben amiralleri hafife almıyorum, sen Luffy'yi çok hafife alıyorsun. İstesen de istemesende bu çocuk şu anda onlardan çok daha üst seviye.

Kizaru'nun gücüne hiçbir şey dediğim zaten yoktur. Hatta amiraller içinde Fujitora'dan sonra en iyi meyvenin Kizaru da olduğunu düşünüyorum.

Luffy'ye hasar atmak için uzaklaştı da uzaklaştı, yapabildiği en güçlü saldırısı herhalde buydu. Onun da gücü Luffy'den kan almaya yetmemiş.

Hasarının ne kadarını Kizaru'dan, ne kadarını bariyerden aldığını bilmiyoruz. Bildiğimiz bir şey varsa o da Kizaru'nun saldırısının Luffy'ye ciddi bir hasar atamadığıdır.

Sen halen hangi mantıkla amiralleri Yonkou'larla aynı kefeye koyuyorsun ben onu anlamadım. Bak bu arc içinde Shanks'ın, Kid'i teklediği bir durum var. Kizaru ise bunun kıyısından geçemedi. Üstelik Shanks'ın meyvesi bile yoktur. Bir Yonkou ile amiral arasındaki güç farkı bir amiral ile YC1 arasındaki kadardır. Bunu bu zamana kadar anlamalıydınız.

Luffy'nin meyvesi her anlamda zirve. Bunu da bir sonraki bölümde göreceksin. Luffy'nin meyvesi Mitolojik Zoan türü yani fiziksel güç, savunma, direnç, hız yani her anlamda çok iyi. Lucci'yle olan kapışmasında Gear 5 modundayken Lucci dokunamadı bile.

3-5 yumruğa YC1'ler bile devrilmez, amirallerden 3-5 yumruğa devrilmelerini bekleyen yoktur zaten.

Akainu'nun yaptığını kaç kişi yapabilir diyorsun ya güleyim mi ağlayayım mı bilemiyorum!? Ya adamın meyvesi magma, meyveyi tutup birinin suratına atsan eritir ya. Akainu'nun kendisinden olan bir hikmet değil o, meyvenin öldürücülüğü çok yüksek.

Oda sırf sevdiği aktörlerden ilham aldığı için ezdirmezse de taa burdan Japonya'ya kadar Oda'nın bütün sülalesini öpsünler. Böyle saçmalık mı olur? Amiralleri ezdirmezmiş geç sen o mantığı. Hepsi tokadını yiyecek ve kenara çekilecek.

Dressrosa'da Luffy ciddi kapışmadıkları halde bile fiziksel gücüyle bir amirali zorlayacak kadar güçlü fiziksel güç ortaya koyabiliyordu. Üzerinden çok sular aktı ve artık Luffy bir Yonkou. Aldığı power up'lar ortada.

Senin amiral dediğin adamların iyi bir meyvesi ve iki Haki tipinde uzmanlığı dışında gücü yoktur, varsa bir Akainu'nun Haoshoku Haki'si vardır. Yonkou'lar ise üç Haki tipinde de ustalar ve çok da sağlam meyveleri var.
 
İleriki zamanlarda Luffy ve Teach dövüşürken aralarındaki muhabbet şöyle geçer muhtemelen.
T: Zuahahaha! Nika mika bana sökmez meyveni çektim, artık bana karşı duramazsın.
L: Nishihihihi! Benim meyveyi normal mi sandın. Ben özgürüm, meyvemi engelleyemezsin.
L: G5! Hyahayahahahaha!
T: WTF!!!
 
Kizaru'nun daha güçlü saldırı atması için çok çeşidi çıkar daha. Kaido 3 farklı isimde thunder bagua kullandı. Kizaru da aynı hareketin bi tık üstünü çıkarır. Tekmesi, ışık yoğunluğu, hakisi falan değişebilir.
 
Şimdi Luffy'i neredeyse öldürecek olan Kizaru değil de bariyer miymiş? :rolleyes:
Bariyerden çıkarken değil de girerken sıkıntı yaşanıyorsa öyle. :D

Serinin en güçlü meyvelerinde top 5 olacak meyveyle yapabileceği en şiddetli saldırılardan birini yapıp ittirmekten öteye geçememiş gibi. Boşa demiyoruz amiraller içi boş birer tenekedir diye güçlü meyvelere sahip çapsız karakterler.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık