Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1092: Tiran Kuma'nın Kutsal Toprak'a Saldırısı

Bölüm Nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 97 64.2%
  • Orta

    Kullanılan: 44 29.1%
  • Kötü

    Kullanılan: 10 6.6%

  • Kullanılan toplam oy
    151
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1092 bölüm sonra Luffy sayesinde ilk defa Kizarunun ciddileşip yüz ifadesinin değiştiğini göreceğiz sanırım.Adam Marriford savaşında bile 1 tane yüz kası değişmiyordu : )
 
Luffy her daim yendiği(!) rakibin seviyesine tam anlamıyla 1-2 arc sonra gelen bir tip. Şu an Kizaru'ya g5 tarifesi çekmesi gayet normal. Çünkü o ligin adamı değil. Yoksa normal şartlarda bileğinin hakkıyla o seviyelere gelse kral haki+g4 kombinasyonu amiral indirmeye yeter.
 
Luffy her şeyin duyma özelliğini kullanmamışsa Kizaru'nun Vegapunk'ı öldürmek istemiyorum demesini duymamıştır. Arada ciddi mesafe var.
 
Zori, kaptanının Kaidou’yu yumruk manyağı yaptığı sahnede ağzı açık bir şekilde animede çizilmesi hangi seviyenin adamı olduğunu kanıtladı bende. Sizi bilmem.
 
Akainu kutsalların hepsini yakarsa taktir ederim.

Kuma ne karşılığında bedenini ve beynini hükümete verdi. Bu adamın hikayesi sonlanmalı artık. Bayıldık yani yeter.
 
Luffy kizaruyu nasıl tutuyor meyvesi aktif olsa elinde kaybolurdu. Suratındaki ifade bakın vay be kizaru ne halleder demeniz lazım forumdakilerin şaşırtıyor beni her mimik şok oluyordunuz buna nasıl 2000 sayfa yazılmadı ya :oleyo2::oleyo2::oleyo2:
 
Bütün Zoanlar torpilli o zaman. Çünkü hiçbir zoan moda girdiğinde haki basamamalı. Kaido, Lucci, Kaku bunlar da basıyor.

Sıradaki gelsin.:D
Haki meyve gücünü kapatmıyor. Sertleştiriyor. Luffy lastik de olsa çelik gibi sert bir şey nasıl aynı zamanda lastik özellik gösteriyor? Luffyden başka yapan yok.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık