Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1085: Nefertari Cobra'nın Ölümü

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 160 74.1%
  • Orta

    Kullanılan: 38 17.6%
  • Kötü

    Kullanılan: 18 8.3%

  • Kullanılan toplam oy
    216
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Elbaf 20 chapter olur max. Son poneglif orada olucak bence. Shanks ve Luffy'de orada karşılaşır. Umarım bir tane daha krallık kurtarma arkı görmeyiz.
Doğrusu hiç sanmıyorum orada da bir problem vardı çünkü. Detayları unuttum ama Linlin ile ilgili mevzular vardı. Kadın rahmetli olduğu için belki iyi geçer. Usopp etkisi de var. Kısa bir arc olarak göreceksek güzel olur ama büyük prenses arc olacaksa kalp dayanmaz artık
 
Bölümler iyi gidiyor. Bizim tayfaya geçene kadar güzel bölüm izleriz. Şu an tek korkum var yeni büyük bir arc. O kadar yıldırdı ki o giriş gelişememe ve boktan sonuç arcları elbaf görsem kusacağım yani o kadar.
elbaf öncesi biraz daha ufak arc göreceğiz.flashback lerle geçiştirir bir kısmını.elbaf sonrasıda en fazla 2 arc görürüz gibi duruyor.
 
anyway , this chapter is good hype ; It has two events :

-> The first half has the continuation of the FB where sabo is shown to escape and Dragon's Reaction .

-> The second half has Egg Head Events which show Saturn with Kizaru finally reaching there .

Doğru mu bilemem :bilmem:
Doğru olabilir zaten anlatılmamış bir şey kalmadı. Geriye bu olayların olduğu bölüm kaldı.
 
E. Oda hikayeyi hızlandırdı halen daha silüet sevdasını sürdürse de ilerleme olduğu için herhalde tekrar o topa girmeyiz diye düşünüyor insan.
Şimdiki arc dahil toplam 3 veya 4 arc daha göreceğiz gibi duruyor.Bilinmezlerin bır kısmını es geçtikten sonra sıkıştırıp 3 arc bile yapabilir.Seri ilerleyişi ve satışlara göre artık kararını verir.
 
Bu bölümün adı olmamış. Kobranın ölümünün kimsenin umrunda olduğunu sanmıyorum. Bölüm adı önerim: Sabo vs All

Shanksin Marineforda gelişinden sonraki en büyük hareket Sabonun IM ve Goreseilerin ortasına tek dalması olabilir... Daha önce söylemiştim tekrar söyleyeyim Sabonun Marejois baskını enies lobbynin çok çok üstünde büyük bir olay... Devrimciler savaşı başlattı Egheade gelip ortalığı yangın yerine çevirsinler şenlenelim



 
bu arada dofun ımuyu gördüğü için kör edildiği veya gözlerinin ımuya benzediğini düşünüyorum ama ilk ihtimal bence çıkma şansı çok çok az büyük ihtimal gözleri ımuya benziyor dofun.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık