Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1084: Bir Kutsal Ejder'e Suikast Girişimi

Bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 116 58.3%
  • Orta

    Kullanılan: 55 27.6%
  • Kötü

    Kullanılan: 28 14.1%

  • Kullanılan toplam oy
    199
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tamamını sen okumamışsın adam görevini ciddiye alan biri emir komutaya uyacak tabi ki safsata demen sadece senin fikrin oda bu bilgiyi mangada jinbenin ağzından bize verdi teyitli bilgi ayrıca akainu istese harbiden kül eder karşısında durabilecek kişi sayısı az hükümette o seviyede adam olduğunu düşünmüyorum CP0 Lucci mi durduracak akainuyu :D
Kuzan'ı zar zor yenmiş adam. Kulağının yarısı yok, yarım kulakla takılıyor. Sadece Kong yoldan geçerken alır bunu, abartılıyor. 🙂
 
Akainu reis halkın iyiliğini istiyor. Bu yüzden düzenin devam etmesi için dünya hükümetine karşı hareket etmiyor. Goroseiler denizciler'le uğraşmaya devam ederse Akainu taraf değiştirebilir.
 
Lili'yi ya Imu öldürdü yada Lili'ye ne olduğundan haberi yok ama Lili'nin bildiği birşeyler var. Cobra Gorosei'ye yem attı ama yeme İmu'nun düşeceğini oda tahmin edemedi. Cobra mektubun gerçekliğinden emin olmak için bu hamleyi yaptı ve korumalarindan birine durumu anlattı. Muhtemelen amacı Vivi'yi Lili'nin mektupta anlattığı tehlikeden korumak. Eğer Cobra öldürülürse demek ki mektup gerçek, tehdit gerçek ve Vivi'nin korunması gerekiyor. Bu durumda Cobra'nın mektubu verdiği kişi o mektubu Luffylere yetiştirecek. Dünya hükümeti vs Devrimciler zaten başladı buna Luffylerde bu şekilde dahil olacak.
 
Gorosei'nin Tenryuubito olması bence tartışmaya kapalı bir konuydu ilk görüldüklerinden bu yana. Aşağı indiklerinde avam tabakasıyla aynı havayı bile solumamak için kavanoz takan insanlar, kendileri gibi "kutsal" olmayan birilerinin onları yönetmelerine izin verir miydi.
 
Tortuga'dan 907. bölüme baktım şimdi, Dünyanın En Yüksek Otoritesi Beş Kadim diye yazılmış, yine Ejderliğe dair ifade yok


Aynı bölümde taht tanıtılırken de Gorusei'nin Kutsal Ejderleri yönettiğinden bahsediliyor ama onların Kutsal Ejder olduğu yine söylenmemiş.


Dediğin gibi bunlar Kutsal Ejder de olabilir ama önceki mesajda yazdığım gibi bilinen Kutsal Ejderlerden her yönüyle farklılar,

Bir de 19 tane aile varken niye bu 5 ihtiyar yönetici olarak seçilmiş, ailelerin hepsinin eşit olduğu vurgusu yapılırken 5 aile veya kişinin üstün olduğu iması kendi içinde çelişiyor.

O yüzden bence hala Kong gibi kuvvetli kişilerden oluşmaları güçlü ihtimal, kalıpları ve yaraları da bunu destekler :)



Seni ŞU konuya alalım o zaman :)
Şimdi düşündüm de Sterry tahtı görünce direkt aklına dünyanın kralı olmak geliyor. Im de geçmişte, Sterry gibi sonradan soylu olan, cibiliyetsiz birisi çıkabilir. Tabi güç olarak çok başka seviyededir. Tahtın gerçek varisi ise Sabo gibi düzenden sıkılıp, devrime kalkışmıştır. Ya da devrime kalkışan kişinin yanında saf almıştır.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık