Enayi miyim de fazladan ceza çekeyim usta.Dakika mı kolladın? Yakışmadı usta.
Enayi miyim de fazladan ceza çekeyim usta.Dakika mı kolladın? Yakışmadı usta.
Shounenlerde genelde 2 grup savaştığı zaman eşleşmeler hep güç seviyesine göre belirlenir. X grubunun 1 en güçlüsü ile y fi grubun 1 . En güçlü, sonra 2 numaralar birbirleriyle diye devam eder. E senin de bildiğin üzere hükümette ki en güçlü isim kızıl it değilBunun karakter gücüyle ne alakası var? Kişilik meselesi daha çok.
Eski üçlü dediğin amiralleri değil mi?Kaido'nun önüne koymuyorum dedim işte, Kaido alır. Daha ne diyeceğim?
Eski üçlü dediğin amiralleri değil mi?
Benim sıralama belli ya.
wg ve ona bağlı kurumlar yıkılmalı ona ne şüphe ama halk da masum değil. ferhan şensoy'un bu millet, o millet skecini atmak isterdim buraya.Halkın ne suçu var ustam. Denizcilik şube kapatılsın.
Pardon benim hatam o zaman. Eski üçlü tabiri genelde Kuzan kizaru saka için denildiği için karıştırdımGarp, WB, Roger işte. Efsane olarak sayılan üçlü.
Sekironun koluŞu kol bir yerden tanıdık geliyor ama... Yok canım Wano'dan Kamabakka'ya kadar sürüklenmemiştir.
![]()
Bana vitaminsiz manyetik kızıl kafa kolu gibi geldi.Sekironun kolu
WB üste koyarsak fena değil bu aradaBenim sıralama belli ya.
Roger, Garp
WB
Dragon, Akainu