Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Logialar ve Koca Ana

aslında akainunun hepsi ile baş edebilmesi normal.çünkü marco ve vista hariç ordakilerin saldırıları boş,yani tüm tümen komutanları vs akainu değil marco+vista vs akainu idi(şimdi bazı arkadaşlar diğer komutanlarda da haki vardır diyordur belki, bende marco ve vista aynı anda akainuyu hakili vuruşlarla indiremezken diğerlerinin hakili vuruşlarını hesaba katmaya bile gerek yok).
Zaten bencede normal ama arkadaşa göre abartıymış
 
ben net mangada geçen bir olguyu gösteriyorum. yenilmişmi marco yanmışmı ace gibi ölmüşmü. wb ile kapıştı diyenlere ne diyeyim adamı bıcaklattı adamın kalbi teklemese sanki o kadar kolay darbe vuracaktı. burada marco gözüktüğü gibi akainuya saldırmaya gidiyor wb koruma amacı ile. ha derseniz saçma hareketti stratejik yanlıştı yenildiler amenna. ama sanki tek başına akainu bütün tayfayı alacakmış gibi bir izlenim sırf animeyi izlemeyen manga okuyan kişilerde nasıl oluştu o çok enteresan.
Tümen komutanlarından sadece vista ve marco'da haki var(Jozu'yu saymıyorum çünkü çoktan yenilmişti o,akainu'nun karşısında yoktu)Diğer komutanlar'da haki olsaydı bunu savaşta göstermeleri gerekirdi.Geriye vista ve marco kalıyor,bu ikisi zaten haki ile akainu'ya zarar bile veremediler.
Hepsinin akainu'yu yenmesini nasıl bekliyorsun ya da akainu'ya nasıl dokunacaklar hiç düşündünmü?
 
bence yonkoular arasında büyük bir güç farkı yok (wb hariç zaten onun 70 halindeyken gücünden luffy nin ne kadar
güçlenecegini anlıyoruz ve bir de rogerin tabi) shichibukailerinki ise tamamen farklı biri 80mil küsürken shichi olmuş
biri 296 milken olmuş bırakında aralarında güç farkı olsun

not: burda demek istedigim croc güçsüz degil gördükki dof bişe yapamadı söylemek istedigim
rakiplere göre güçlerin degişebilecegidir.
 
Aslında bir Güç sıralaması yapılsa güzel olur ! [ ödül olarak Meyve olarak değil ]

Ek olarak WB zaten yonkou seviyesinin üstünde gibiydi [ yaşlı ve hasta olmasa ] Sinirlendiğinde akainuya ne oldu gördük :)
 
savaş biteli 2 yıl oldu halen aynı konu :)
Ba arcında tartışacak konu sınırlı oda orda üstü kapalı birşey bırakmadı bir joy boy birde bigmom hariç. Saten biz eski olayları şimdiki ile ilişkilendirip tartışıyoruz atıyorum bigmom hakisi az olsa meyveside luffy'e etkisi olmasa luffy ve tayfası bigmom'u yense eskiler ile ilişkilenmiş olacak otomatik olarak :)
 
bak yine çarpıtıyorsun ben yenecekler öldürecekler demedim. güzel kardeşim sen kendi yargılarınla vardığın noktayı bana gerçekmiş gibi yansıtma. orada wb'nin müttefik kaptanları ve kocaman bir wb tayfası var. sen bu kadar adamın akainu tarafından yenileceğini söylüyorsun ima ettiğin bu. bende sana resimle marconun akainu durdurduğunu gösteriyorum. sen bana marco vista saldırdı diyorsun etkileri ne oldu diyorsun ben sana adamın akainuyu orada durdurduğu resmi en tepedeki mesajımda gösteriyorum. etkisi olur olmaz o ayrı ama sırf akainu wb tayfasını yer müttefiklerini yerse o zaman bu adamlar yonkou tayfası değil. ancak süpernova tayfası olur. akainu öldürürler yerler demiyorum ama durdururlar.
Senin ima ettiğin şey akainu'nun wb tümen komutanlarının hepsini yenemeyeği yönünde doğru mu doğru.Bende bunun tersini söylüyorum.Sadece vista ya da marco zorlar o da kısa süreliğine demeye çalıştım.Çünkü haki'leri işe yaramadı bunu gördük.Marco'nun gücünün de bir sınırı var elbet her yarasını iyileştiremeyebilir.Akainu dediğimiz adam amiral rütbesinde(gerçi şuan filo amirali)wb tayfası ve müttefiklerini alamıyorsa gitsin intihar etsin.
Halen durdururlar diyorsun,bana vista ya da marco'dan başka akainu'yu kimin durduracağını söylermisin(jozu'yu sayma o başta elenmişti zaten)Gerçi marco ve vista'nın ne kadar süre durdurabileceği bile muamma.
 
bak ben söylemiyorum resimde durdurduğunu gösteriyorum. sen bana söyle diyor benden kendi yargımı beyan etmemi istiyorsun. ben marconun akainu durdurduğu resmi gösteriyorum sen akaniu'yu yenerdi diyorsun. ben yener yenemez demiyorum resimde durdurduğu gösterildi. benimki yargı değil kanıtlı bir sayfa. ayrıca o kadar isim yapmış korsanların arasında haki kullanmayı bilen başka müttefikleri de olabilir. ama teoridir bunlar. oysa ben sana gösteriyorum durdurduğunu resimde. sen kaç dakika durduracaktı diyorsun onu oda bilir ama bu adamlar o kadar boş değil.
Hem benim soruma cevap veremiyorsun ondan sonra da sürekli aynı şeyleri yazarak meseleyi başka yöne çekiyorsun.
Sen ilk başta dedin ki "Akainu tümen komutanlarının hepsini alırsa komutanlara ayıp olur" Buradan şöyle bir sonuç ortaya çıkıyor;Akainu tümen komutanlarının hepsini yenemez yanlış mı?Şimdi de marco akainu'yu durdurdu diye kendini savunuyorsun.Bir öyle diyorsun bir böyle diyorsun.Ben durdurdu kısmından bahsetmiyorum,senin ima ettiğin akainu tümen komutanlarının hepsini yenemez lafından bahsediyorum.
Durdurdu da ne oldu sonuçta akainu yoluna devam etti.Üstelik marco'nun yüzünde ufak bile olsa yanık oluştu yani marco akainu'ya daha fazla dayanamaz çünkü sınırı o kadar bence.
 
Aslında şöyle düşünelim şimdi Big Mam'ı çıkart yerine WB'yi koy

WB + 16 Komutanı VS StrawHats kazana bilirlermi ?

Luffy VS WB = Luffy pert
Jose VS Zoro = ???
Sanji VS Marco = Sanji pert
Vista VS Brook = Brook pert

[ daha devam etmeye gerek yok sanırım :) ]
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık