Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Beyazbıyık'ın Ölümüne Kim Sebep Oldu?

Beyazsakalı öldüreni kim veya ne olarak görüyorsunuz ?


  • Kullanılan toplam oy
    137
Ace olması lazımdı şıklarda onun yüzünden öldü savaş alanında hiç birşey yapamadı çok güçsüz gösterdiler Kaido gibi biri olsa silip geçerdi bunun aldığı yaralarıda almaz zevk olsun diye gelin istediğiniz gibi derdi.
Ace neredeyse tüm savaş boyunca kairoseki kelepçeler takılı olduğu için zayıf düşmüştü muhtemelen. Ona rağmen Aokiji'nin saldırısını durdurabilmişti.
 
Sen ne düşünüyorsun konu hakkında.Sakazuki öldürmüş bak orası kesin ama sence canının yüzde kaçını aldı 90 mı yoksa 99 mu sence ? :hhh:
Amiralcilerin hülyaları işte.

Sakuzuki ağır hasarlar, insanları öldürebilecek hasarlar verdi mi verdi ama oradaki bir sürü karakter verdi o hasarları. Adamın böğrünü delik deşik ettiler.

Laf işte hoşlarına gidiyor diye yüksekten sallıyorlar.

Örneğin şunun gibi yüzlerce hasar alıyor. Bu seride kurşunlarla kılıçlarla ölen karakterler var hem de baya baya baba karakterler o yüzden gelip bunlar ne ki demesin kimse.



Akainu'yu diğer yonkoulara nasıl yem yaptıklarında Akainu o kadar dandik çar değil dediysem ve yonkoulara karşı şans verdiysem bu konuda da eşit mesafedeyim. Hasar verdi mi verdi ama Akainu öldürdü demek hikaye anlatmak.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık