Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] EMS Madara vs. EMS Itachi

Madara vs İtachi kim alır?

  • Madara

    Kullanılan: 88 79.3%
  • İtachi

    Kullanılan: 23 20.7%

  • Kullanılan toplam oy
    111
Valla Zetsu'nun akıllı adamlara maçası yetmez. Zetsu dediğin adam kibirli, kendini büyük gören, nefreti yoğun, öfkesini dindiremeyen kısacası aklıyla değil duygularıyla hareket eden bütün vasıfsızları başta da Madara'yı manipüle edebilir ama İtachi gibi bir dehaya karşı ne aklı ne de totosu yetmez.

Sana bir şey söyleyeyim mi Hashirama, İtachi'ye yarım bile atmaz aralarında çok büyük fark var.

İtachi, kardeşini kendisine karşı öfke ve nefretle doldurursam güçlenir ve kendini koruyabilir diye düşünerek işkence etmiştir. O vasıfsız Sasuke'de sırf İtachi'yi yenmek için güçlenmiştir. Bugün geldiği seviyeye abisi sayesinde gelmiştir.

İtachi ADAMDIR,

Madara Madamdır hem de Zetsu'nun :hhh:
Totosunda oynatır Balonci'yi.
Bu kardeşine işkence ettiği gerçeğini değiştirmiyor.
Madara'nın adamı bile olamaz İtachi.
 
Bu arada önceden Madara'nın çakrasının önemi yok diyorlardı değil mi? Çakralarının eşitlenmesine rağmen, teknik anlamında aşırı farkları var.

@İtachi_27 Şöyle gitmeden ne muhabbet var diye baktım da şu yazmayı planladığım ama uzun süreceğini düşündüğüm göz teknikleri ile ilgili aklıma gelen sahnelerden biri. Sana ödev buradan başlayabilirsin :D

İtachi yüzünde tebessümle öldü Madara ise iki kez yaşadığı hayatı hüsranla dolu ikisinde de acı sonu yaşadı. İkincisi ilkinden de acı oldu. Obito'yu manipüle ettiğini sanıyordu meğer kendisi daha büyük bir manipülasyona maruz kaldı.
Ben pek öyle görmedim:
 
Itachi var ya
Bir mod olarak konunun gayet ne olduğunun farkındayım. Bir şeylerin farkında olmayan sizsiniz zira sen o videoyuyu veya görseli hangi sebeple kullandığımı bu şekilde açıklıyorsan zaten aşağıdaki yazılarını okumama gerek yok ama o kadar uğraşmışsın okuyup cevap vermezsek ayıp olur. İtiraz ettiğim nokta da belli ama mesajın bu kısmının geri kalanını kadük bıraktığı üzere zerre anlamamışsın.


Benim böyle bir şeyden bahsettiğim tek bir yer var mı? Boşuna araştırma yok.


Ben Madara'nın özel yeteneklerini sayarım da saymayacağım. Sebebine en son değineceğim. Ama merakımdan soruyorum, İtachi'nin özel yeteneği ne? Amaterasu mu?


İşte sizin anlamdıramadığınız veya anlamak istemediğiniz nokta şu: İş İtachinin vesaire yeteneklerini ne varsa anlatmaya gelince buraya destanlar yazıyorsunuz, ne var ne yok ortaya koyuyorsunuz temeline çocukluğuna vesaire iniyorsunuz ama nerede Madara ile ilgili bir şey geçse ya öyle bir yeteneği yok oluyor ya da bu konu kapsamında sayılmaz diyorsunuz ya da siz konuyu anlamamışsınız bahanesi. Çıkıp savunduğun adam gelmiş Hashrima Vs Madaraya'ya Sakura da Kaguya ile kapıştı diyor. Sen ne saçmalıyorsun bana? Bu cevaba karşılık sizi veya o arkadaşı ciddiye alıp karşılık verilmesini mi? En basitinden attığım videoyu birazcık anlasaydınız oradaki olayın Edo Tensei ile alakasının da olmadığını anlardınız. Hadi o manada düşünelim adam canlıyken Edo halinden güçlü demek ki canlı olsa neler yapacak!

Geri kalan kısma açıkçası devam edemedim. Bakış açınız o kadar yanlış ki, nereyi düzeltsem nereye cevap versem şaşırdım. O kadar boş vaktim yok ve yazmaya kalksam en az 1 saatimi alır. Şu saçmalığa o kadar ayıracak vaktim yok ne yazık ki. Ancak genel manada bir şey yazıp dönüp bir sorgulamanı istiyorum tabi:

Şimdi tabi sen çok iyi takip etmişsin ya hep sen biliyorsun ben zaten mangayı hiç okumadım bilmiyorum ben yıllarca güncelden takip etmedim serinin dinamikleri desen hak getire zaten... Burada göz tekniklerin temeline dibine kadar sıyıracaktım da kafamda tasarladığım yazı çok uzun sürdü, o kadar yazamam o yüzden başka açılardan yazacağım...

Sizin şu taktığınız Edo Tensei'ye. Ne alaka diyeceksin? Malum Edo Tensei kullanıcıya sonsuz çakra veriyor. Burada dikkatini çekmek istediğim husus aslında Madara ve İtachi'nin en objektif kıyas yapılabileceği şeylerden birisi. Neden? Arkadaşın küçümsediği Hashirama Vs Madara'daki Hashirama Orochinin dediği üzere "onu ben kontrol edemiyorum kafasına göre hareket ediyor" diyor özetle. Aynı şey Madara için de geçerli. Peki aynı şartlarda size göre Madara'dan güçlü olmsı gereken İtachi neden gücü ile bu bağdan kurtulamıyor da Naruto'da bulunan kargadaki Shisuinin gözüne ihtiyaç duyuyor?

Diğer bir husus konunun kendisinin doğurduğu bir hata aslında; şimdi anlatacağım şey bence öyle değil de hadi öyle diyelim yani İtachi çocukluğunda über müber bir şey ya, bu büyüyünce de aynı ivmede devam edeceği manasına mı geliyor? Misalen Op da Koca Ana'nın çocukluğu ile Roger'ı kıyaslasan burada çoğu kişi Koca Ana der ama zirve dönemlerni sorsan Roger der. Aynı şekilde çocukken Naruto mu güçlü Sasuke mi? Sonrasında Naruto geriden gelip Sasuke'yi geçiyor. Altını tekrar çizerek söylüyorum çocuklukla ilgili kısma katılmıyorum ama farz edelim ki öyle burada da anlattığım bir durum söz konusu. Bu anlattıklarımı sayfalarca detaylandıracağım gerekçelendireceğim örnekler, ve daha bir sürü şey var ve yazsam sayfalar sürer ama inan vaktim yok. Olabildiğince az detaylı anlatmaya çalıştıklarım bile çok uzadı gerisini sen düşün..

Her şeyi geçerek millete siz konuyu anlamamışsınız, bizi anlamıyorsunuz veasire vesaire diyeceğinize önce bu kadar insan bize ne anlatmak istiyor diye bir baksanız iyi olur bence, yoksa böyle bir yere varamazsınız. Madara'nın iyi yönlerini kırpıp İtachi'nin iyi yönlerini de parlatarak bir yere varamazsınız. Şunu belirteyim, benim İtachi'nin yetenekleri ile veasire herhangi bir itirazım yok. Dediğim gibi kendisi baya sevdiğim bir karakter. O yüzden bana İtachi'yi anlatmaya çalışma reisin ne olduğunu biliyorum zaten. Sanki çıkıp yeteneklerini inkar etmişim gibi bana bir ton yazı yazıyorsun birde...

@Aang Son sözüm sana alacağın olsun beni nerelere sürükledin...

Birgün çayımı içersin odesiriz?
 
Uchiha'nın atası çok fazla küçümseniyor hemen zetsu olayını dile getirmeyin o olay Kishimoto'nun sıvamasıydı başka bir şey değil.Bu ara da madara fanı da değilim yaşasın Tobirama reis. :D
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık