Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1070: En Güçlü Varlıklar

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 101 48.6%
  • Orta

    Kullanılan: 60 28.8%
  • Kötü

    Kullanılan: 47 22.6%

  • Kullanılan toplam oy
    208
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Big Mom düşmeyecek diyordun, Zoro Kaido’nun kelleyi alacak falan diyordun. Şaka maka nasıl bu kadar her şeyde yanıldın abi şakasız soruyorum bak. Yani herkes yanılır da her şeyde yanılamazsın bu ne ya?
Big Mom ölmez dedim hayali var diye düşmez mi dedim yok ya.Ölüp ölmediği de belli değil.Yine diyorum Kaido ölmedi.Zkk ise biliyorsun Zkk o :D eninde sonunda gerçekleşebilir Zk Kizaru da olabilir. :D
 
Big Mom düşmeyecek diyordun, Zoro Kaido’nun kelleyi alacak falan diyordun. Şaka maka nasıl bu kadar her şeyde yanıldın abi şakasız soruyorum bak. Yani herkes yanılır da her şeyde yanılamazsın bu ne ya?
20 tane tutturmuşsam yarısında yanılmışımdır en fazla yahu algı yapma şimdi burada gece gece gören de birşey sanacak.Sana daha dün g4=Lucci yazmışım bak diyorum ölüye yatıyorsunuz hemen. :S
 
Dragon Ball Z de Son goku nün saçları yeni teknikle Sarı okunca hepimiz acayip coşmustuk hemde Allah var yakisiyordu.
Bakalım Luffy nin ki beyaz oldu.Siyah kalsa daha iyiydi ama o zamanda degişimi anlatamazdi .Oda saç ile kolaya kaçtı .

Keyif almıyorum bu ara Luffy den hele Kaido arkı dövüşleri havai fişek renklerden hic bir şey anlamıyorum . Belki Hunter Hunter gibi yeniden çevrilir Kaido arkı da güzelim animeden yeniden keyif alırız
 
Big Mom düşmeyecek diyordun, Zoro Kaido’nun kelleyi alacak falan diyordun. Şaka maka nasıl bu kadar her şeyde yanıldın abi şakasız soruyorum bak. Yani herkes yanılır da her şeyde yanılamazsın bu ne ya?
ben emin oldum bu arkadaş herkesin söylediklerini Not alıyor mesaiye başlıyor doğru söyle kimden para alıyosun xd sürekli forumda birileriyle böyle tartışırken görüyorum
 
Lucci Nika savaşı devam eder, Kizaru'yu da Zoro karşılarsa iyi, çok iyi değil efsanevi bölüm seçeneğini aktif ederiz.
 
Savunduğun her şey falso. Bir Yonko adamı Amirale yakın olabilir, imparatora olamaz diyorsun. Ray gibi özel isimleri örnek veriyorsun. Ray daha yeni yonko kaçırdı bastonlu haliyle. Oden desen Yonko’ya yakın karakter.

Aramaki lafını örnek veriyorsun, Aramaki ne dedi? Kaido olsa gelmezdim dedi. Peki WB gidebildi mi? Yok. Kizaru Kaido + Big Mom varken gitmek istedi mi? Evet. O zaman senin mantığınla Kizaru > WB. At gözlüğüyle baktığın buradan belli. Kaldı ki Wano’nun ele geçirilmesindeki zorluk olarak doğal konumu ve kale gibi oluşu sebepleri de kondu. Sadece Kaido bir etken değil.

Yonko birlik olmaz falan diyorsun. Kaido ve Big Mom oldu. Kaido ne dedi? Denizciler yeni silahlar üretti bizi yeneceklerini düşünüyorlar istediklerini veröeyeceğiz dedi. Demek ki denizcilere karşı Yonko basbayağı ittifak oluyormuş.

Bunlar birlik olduğunda Garp ne dedi? Onları durduracak güçlerimizi kraliyet toplantısına ayırdık. Demek ki denizcilerin Kaido ve Big Mom’ı indirecek gücü varmış. Başka sorun var mı?
Valla senden hiç beklemiyordum böyle boş boş konuşmanı, ben at gözlüğüyle bakmıyorum aksine sen at gözlüğüyle bakıyorsun. Söylediklerinin hepsine cevabım var merak etme.

Rayleigh, Yonkou kaçırttı diyorsun. Teach o bölgeye kimlerle geldi Catherine Devon ve Wasco Shot'la geldi. Peki savaş alanında o anda başka kimler vardı Hancock, Coby, Helmeppo, S-Hawk, S-Snake, Amazon Lily savaşçıları ve Kuja Korsanları, ve donanma filoları oradaydı. Teach'ın yanındaki iki adamı taşlaşmış, Hancock kendisini bırakması karşılığında adamlarını iyileştirebileceğini aksi halde beni öldürüp meyvemi alsanda taşlaşanlar düzeltilemez diyor. Teach'ın elini burada bağladı mı? Bağladı. Ortada Seraphim'ler var ve Coby'ye bir teşekkür borçlu ve o an Hancock'u öldürmek istese Coby ve Seraphim'ler düşmanı olacak çünkü bir sürü denizci taşlaşmış durumda. O anda bölgeye iki yıl öncesine kadar Kizaru osurtan, Korsan Kralın sağ kolu Rayleigh geliyor. Teach tam bir çıkmazda oradakilerin hepsini öldürse bile büyük şeyler kaybedebilir. Rayleigh'nin sözüne itimat ediyor ve kendi adamlarını da kurtarmak adına bunu kabul edip oradan uzaklaşıyor.

Hancock'un meyvesini elde edemediği için oradan boynu bükük ayrılıyor. Ne bir hasar aldı ne bir saldırıya maruz kaldı. Durum analizi yapabiliyorsan orada Teach'ın yapabileceği en iyi şeyin bu olduğunu anlayabilirsin. Sonrasında Rayleigh'nin sözlerini de hatırlatırım; " şanslıydık, Teach'ı yenemezdim." dedi

Oden örneğini vermişsin ama niye bu örneği verdiğini anlamadım. Oden 20 yıl önce Kaido zorlayan biriydi ama 20 yıl önceki Kaido ile şu andaki Kaido'yu aynı kefeye mi koyuyorsun? Kaido'nun en güçlü formu hibrid formu onu da zaten Oden'e hiç açmadı.

Burada da boş yapmışsın! Aramaki ; "Kaido'nun gücünden dolayı buraya saldıramadıklarını söyledi. Kısacası totomuz yemedi dedi. Sen Wano aşılmaz kale diyorsun oysa ki Dressrosa'da Koca adayı havaya kaldıran Fujitora aşılamaz bir kale olan Wano'ya gemileri uçurarak tepeye ulaşabilirdi ve yanına alacağı Aramaki ve Kizaru ile bütün Canavar Korsanları'nın içinden geçebilirdi. Yapabildiler mi totoları yetmez Kaido'ya.

At gözlüğü demişsin ya seni senin sözünle vurayım. WB örneğini vermişsin ya WB, Wano'ya girebildi mi diye? Oden ölmüş evlatları ortada yoktur. Ne için gidecek WB? İntikam için mi? Evlatlarını ateşe mi atacak? Eğer ortada kurtarılacak bir Oden ve ailesi olsa gözü kapalı giderdi. Marinford'da gitmedi mi? Bu durumda senin mantığa göre Kaido'dan çekinen WB, Marinford'da koskoca:)ehe:) donanmadan ve Shichibukai'lerden korkmamış bak sen şu Oda'nın işine.

Ayrıca Kaido çok çok büyük bir etken. O adayı aşmak isteyen donanma her türlü aşardı ama işte göt korkusundan adaya bile yaklaşma cesareti gösteremiyor sonra askeri güçlerini bilmiyoruz diyor, yani sözde saldıracaklarda samuraylardan çekiniyorlar. Samuraylarda Kaido'dan çekiniyor, garip bir çelişki.

Kizaru erkeklik yapmak istemiş ama Akainu akıllılık etmiş ve totosunu güvenceye almış salmamış. Bak etrafta onca olay oluyor ama Akainu "Filo amirali olduğuma pişman oldum, rahat bir günüm yok." diye ağlıyordu.

Bana Kaido ve Big Mom'un birlik olduklarından bahsediyorsun onun dışında ikinci bir örnek verebilir misin? O da birbirlerine uzun zaman önce bir arada oldukları için ve Kaido'ya şeytan meyvesini verdiği için arada bir samimiyetleri var. Çıkarları bittiği anda birbirlerini boğazlayacaklarını bilmeyecek kadar saf olamazsın.

Bunlar birlik olmadan önce bir konuşması oldu onda da Garp böyle konuşmadı. Big Mom Wano'ya gidiyordu ve bu ittifakı önlemek için güçlerimizi oraya sevk edemeyiz, bütün güçlerimizi şu andaki toplantı için topladık dedi. Ortada ne bir birlik ne bir ittifak vardı. İki imparatorun amacı da Luffy'yi harcamaktı ne ittifak kurmak gibi bir amaçları vardı ne de One Piece'yi paylaşmayı düşünmüyorlardı. Kaido adamı yapmaya çalışıyordu, Big Mom ise itibarını geri kazanmak için kellesini almak istiyordu.

Cevabını alamadığın başka mesele kaldı mı?

Kusuruma bakma kırıcı konuştuysam ama söylediklerini sana iade etmek dışında bir şey söylemediğimi düşünüyorum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık