Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1059: Albay Koby Olayı

Bölüm nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 219 78.8%
  • Orta

    Kullanılan: 49 17.6%
  • Kötü

    Kullanılan: 10 3.6%

  • Kullanılan toplam oy
    278
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnız Hancock yonkou komutanlarını çok rahat çok profesyonel harcamış. Ödül hikaye dense de ödülünün hakkını vermiş. Oda'nın kafasında shichiler güç olarak amiral ile sağ kol arasındaki büyük boşlukta demek ki. O boşluğun dolması iyi oldu.
 
O zaman Oda bey böyle robotlar eklemicekti insan sorguluyo bu varken bu niye yok diye
Im uzaylı çıkarsa uzay yolculuğu bile var demektir One Piece'te. Germa'da da insan klonlama gördük. Ama teknoloji dünyada yaygın değil. Zaten adaların doğru düzgün birbirinden bile haberi yok. Little Garden'da hala dinozor çağı yaşanıyordu. Dünya'da sadece belirli bir kaç kişi/topluluk teknoloji geliştiriyor. Onlar da sadece kendi hedefleri için kullanıyorlar.
 
Bölüm ismi gördükçe canımı sıkıyor düşününce garip geliyor olmaz böyle şey diyorum dışarıda 20 yaşında oğlana albayım dediğinizi düşünün.TSK ağladı @sensey yeni marineford albayın elini öpen 50 yaşında adamlarla dolu :D
 
Seraphimleri zayıf noktası sevgi çıkacak muhtemelen , biri elbet hasar alsa da sarılacak bunlara o an bilincini geri kazanıp kazanmama durumuna gelecekler.
Robot iste kanka ne zayıf noktası olacak dokecen suyu kısa devre yapacan 😂😂
King'in alevinin yanarken hasar almadığını biliyoruz ve aynı şekilde seraphimler sırtında alevle geziyordu ve hasarı bırak çizik almadılar. Alevli robotlar hasar almıyor, Mihawk'a yazar.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık