Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1058 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen niye gunah kecisi seçildin anlamadım. Çok yuklendiler sana 390 sayfanin 350si senle ugrasilmis. @Alpamis ve Erkan senden sonra geliyor
Boş yapıyorlar la işte, Croc Buggy'nin adamı oldu dediler, bunun üzerinden Mihawk'a laf attık ya onun hikayesini yazıyorlar bir şeyleri unutturma çabasındalar.

Bu bölümler öncesi bile yıllardır Mihawk yüceltip Croc gömdüler, şimdi bu iki karakter bir olmuş bunlar da bunu kapatıyor hikaye yazarak. Yoksa dediğin gibi benden daha çok kötüleyenler vardı ama işte Max Mihawkcı düşüncesi... :S
 
Mihawk: Şşş lan Daz. La kel bak buraya. Boş durma yerleri temizle sen de masaj yap palyaço. Aferin adam olcanız siz.
-Lan Daz gel buraya.
-Geldim abi.
-Benim öğrenci seni boydan boya yarmış bi yerinde bir şey kaldı mı?
-Estağfurullah abi
-İyi al şu parayı bana şarap getir
(Daz koridordayken Croc yakalar)
-Lan dur ben alacam
-Ama patron bana de...
-Sus, biz adamın gözüne girmezsek marine bizim g öhm MİHAWK ABİ TAMAM BEN GETİRİYORUM.
 
Önemli kısımları özetleyeyim:
- Crocodile Mihawk'ı arayıp birlikte çalışmayı teklif etmiş, Mihawk da kabul etmiş..
- Buggy'nin Crocodile'a borcu varmış. Crocodile da Buggy'yi yakalamak için denizcilerin gönderildiği zaman Buggy'den borçlarını tahsil etmek için Buggy'i gelip kurtarmış.
- Buggy parayı ödeyemeyince Buggy borcunu Crocodile'ın kuracağı yeni organizasyonda Crocodile'a çeşitli hizmetler sağlayarak ödeyebileceğini söylemiş, Crocodile da kabul etmiş.
- Cross Guild'in posterleri basılacağı zaman Buggy'nin adamları posteri Buggy'nin öne çıkacağı şekilde tasarlamışlar, bu yüzden de herkes Buggy'i lider zannetmiş.
- Crocodile ve Mihawk bunun üzerine Buggy'i öldüresiye dövmüş. Bu sırada Buggy hayatı için yalvarmaktaymış. Tayfasındaki herkes Buggy'i anında satmış.
- Crocodile tam Buggy'i öldürmek üzereyken Mihawk yonko olmak istemediğini, sadece rahat yaşamak istediğini ve Buggy'nin bu durumunu kullanarak gölgelerin içinde daha rahat iş yapabileceklerini söylemiş. Crocodile şaşırmış, ama teklifi kabul etmiş.
Bu özeti okudum da Mihawk fanlarının niye gaza geldiğini anlamadım. Adamın karizma çizim çizim çizilmiş lan :hhh:
Marine kapısına dayandığında tirim tirim titrerken(kendi dedi bunu kimse itiraz etmesin) Crocodile buna örgüt kuruyom seni de korurum demiş bu da teklife balıklama atlamış. Demiş ki tamam şimdi nabıyoz? Crocodile demiş ki Buggy'nin bana borcu var önce onu tahsil edecez. Mihawk da tamam ağam çekmiş.
Sonra Buggy canının bağışlanması karşılığı o da Crocodile'in altına girmiş. Sonra Buggy bir çakallık etmiş ama eline yüzüne bulaştırmış. Bunı dövmek farz olunca Mihawk Crocodile'e güzellik olsun diye dayağa yancı olmuş. Ama sonra bakmış bu Buggy ölecek, hayır adam Shanks'ın kadim kankası, Shanks başına salça olur. Crocodile'e demiş acı bu herife hem sen zaten gölgelerden çalışmayı seven biri değil misin benim de büyük hayallerim yok bulduğum ilk güvenli yere yanlar, tehlike görünce fıyarım, şimdi yonkou muhabbetleri dönüyor bırak bunu yonkou bilsinler, iş büyüdü mü bunun kellesinin peşine düşerler benim canım kıymetli demiş.
Allah için fikir güzel. Crocodile de mantıklı demiş elini palyaçoya bulamakta kar görmemiş. Hayır herif zaten borcunu da ödemedi daha. Ölüsü değil dirisi lazım timsaha. Artık ne kadar büyük bir borçsa koca filoyu da altına almış Buggy'yle.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık