Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1057: Son Perde

Bölüm nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 59 21.1%
  • Orta

    Kullanılan: 46 16.4%
  • Kötü

    Kullanılan: 175 62.5%

  • Kullanılan toplam oy
    280
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence Zoan Luffy verilince Zoan olan Yamato dışarda kaldı.Son zamanlarda planlaşmış birşey.Tayfada iki zoan olmazdı.Yamato momo kinemonu Plütona bağlayacağı belli oldu.
Chopper da zoan zaten. Hito Hito kullancısı 2 Zoan var onla alakalı olduğunu sanmıyorum. Amirali adaya salarak ada da ki güç dengesini gösterdi. Yamato'nun kalması ondan dolayı iyi oldu. Ashura ve izo öldü malum güç kaybı da var.

Marco'yu görmek isterdim açıkcası o hangi ara gitti bilgisi verildi mi hiç hatırlamıyorum. Arada kaynadı gitti herhalde.

Ayrıca Yamato Momo'nun güç gelişiminde ve Ejderha meyvesini kullanımı konusunda yardımcı da olacaktır. Momo'yu çok antreman bekliyor ve babadan kalma mirası da var. Seri sonu yazılan Miras alınan irade sözü burada hem Luffy, hem Momo, hem de Yamatoyu kapsıyo bana kalırsa.

Antik silahları çok gözümüze soktuğu için sODA seri bitmeden antik silahları ortaya çıkarmazsa büyük fiyasko olur. Onun için Wano karakterleri ile tekrar karşılaşacağımızı düşünüyorum. Herhalde büyük savaşta Momo Zunishayı çağırıp yıktıracak duvarları.
 
Sanirim bu bölüm içimdeki op okuma hissini öldürdü, o kadar boktandi ki 1-2 ay op ara verme zamanimin gelmiş olduğunu anladim, mangayi merak etmeye başladiğimda tekrar okumak için dönerim.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık