Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1057 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hasır şapkalara kimin katıldığı yada katılmadığını hiç merak etmiyorum açıkçası. kid, law tayfalarına kimleri toplayacak onu daha çok merak ediyorum. eski savaş lordları birleşip bir yonkou oluşumu ortaya çıkardılar. şimdi eski yonkou tayfasından kalanlar ne yapacak, tayfa mı kuracaklar yoksa çaylakların tayfalara mı katılacaklar o daha önemli bence.

misal marco, jozu, vista, kata, smoothie, cracker, king, queen, jack boşa çıktılar. germa, cesar, enel, dof ve tayfası, çamur adam, wiper gibi eski işlediği karakterlerde boştalar, bunlar hangileri döner daha büyük merak konusu bence.
 
Farkettiniz mi bilmiyorum ama Oda, bu resimde bulunan bütün troll karakterlere iş yaptırmaya başladı.Önce Buggy,sonrasında Ceaser Clown.Herhalde şimdi de sıra Usopp'ta.

Adam serideki bütün troll karakterlere iş yaptırmaya başladı Rıza Baba!

 
Ya bu Kid neyine güveniyor da Luffye canımız pahasına savaşırız falan racon kesiyor 🤣🤣 Boş karakterin boş panel harcamaları, BM'yi yenmeleri zaten çok mantıksızdı bide 3 milyar ödül koydurttu şunun başına, ayar oluyorum valla bu karaktere, seriden gitse hiçbir şey eksilmez.
O Kidd en son karşılarında 2 yonkou varken “dövüşümü izlemeye mi geldiniz” diyordu. Bu adamdaki boş özgüven kimsede yok.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık