Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

En İyi Şonen Seri

En İyi Shonen Serisi (One Piece Hariç)..?


  • Kullanılan toplam oy
    265
Ben de bu dediğinin tam tersini düşünüyorum, seriye sürekli görülen karakterlerden ayrılıp farklı tatlar sunması daha iyi. O yüzden Chimera benim için HxH'in en iyi arcıydı, Yorknew'in ayrı yerini saymazsam. Wano çöplüğü ile Chimera karşılaşıtırılamaz bile ayrıca ki Wano'nun tek sıkıntısı uzunluğu muydu gerçekten? O soruyu da sormadan geçmeyelim :D.
Genel olarak bir karşılaştırma yapmadım sadece uzunluğundan bahsettim.Onun dışında görüşüne saygı duyuyorum.Benim hoşuma gitmedi, senin gitmiş.
 
Jojo,öne piece, hxh,fma, Naruto ve dragon ball Z,jujutsu ve demon slayer dışındakileri at çöpe. Gintamayi yarıda bıraktım ona yorum yapamam.


Özellikle bleach ve fairy tail çöplük seriler. Bu vaktimi keşke başka birşeye harcasaymisim.

Seri seri gidersek.
Naruto anime kültürünü top noktaya çıkaran ilk seri bence. Naruto olmasaydı şuan birçok kişi anime manga ne biliyor olmazdı. Bence obitonun tanrısal boyuta ulastigi zamana kadar seri gerçekten çok iyi gidiyor. Sonra dibe hayvan gibi batıyor. Edo tenseinin bku çıkıyor. Birde yan karakterler kakashi, sasuke,gaara falan dışında birde ucundan shikamaru tamamen useless karakterler. Neyse bu etmenlerle 8.5/10 veriyorum. Birde her önüne gelen imana geliyor seride oda kötü. Ama bence + ve - leri çok fazla olan bir seri. Dövüşleri, dramasi, karakterleri muazzamdi.

Jojo
Çerez bir seri bence ne kadar kaliteli olsada. Komedisi karakterleri güzel stabil ilerliyor. Stand olayı güzel bence. Vsleri bana çok keyif vermiyor kurgusu kötü değil. Plot Twist yok. 7.5/10 sanada.


Jujutsu ve demon slayer
Yeni güzel seriler. Jujutsu bence 1 tık daha iyi. Mizah dozaji biraz cıvık olsada. Kötü karakterler çok rahat egale olmuyor o yüzden 7.5/10 veriyorum. Ama şuan yazarken ana karakterin kim olduğunu diğer tayfa üyeleri kimdi diye düşündüm 20 saniye civarında. Bu karakterlerin Gojo dışında çöp şekilde işlendiğini gösterir. Eski serilerede çok benziyor.
Demon slayeri çok beğenmedim anime şirketi çok iyi ama cidden bayıldım ona.
6.0/10 diyorum.


Dragon ball

İlk seri çok sıkıcı. İkinci seri gerçekten güzeldi. Karakterler çok güzel islenmisler. Tekrar tekrar izlenebilen bir seri. Dövüş kalitesi için özel ugrasilmis. Yani Super falan iğrenç bence ama orijinal serilere bakarsak bence çok kötü bir iş yok. Bazı olaylar inanılmaz uzatılmış tabiki. Birde karakterlerin özel güçleri birbirine çok yakın herkes benzer şeyleri yapıyor.
Neyse 8.2/10

Hxh
Ben bu seriyi sevmiyorum arkadaş. Dövüşleri karakter gelişimi sistemi falan hoşuma gitmiyor. Nede ana karakterleri falan. Seride 2 tane sevdiğim sevebileceğim kişi ya var ya yok. Ama yinede kaliteli bir seri sanırım. İzlerken çok yükselmedim. Hani maksat gerçekçi gelişim ise berserk, vagabond seviyesi zaten değil. Dövüş kalitesi ise maksat bence Naruto etmez. Karakterlerin tasarımı ise ne one piece eder ne Naruto. Overated arkadaşlar bu seri. Ben bir bunu birde cowboy bebopu anlayamıyorum niye çok seviliyor diye.
Yinede kaliteli noktaları var.
8/10

Fma
Güzel seri abi. Sakin düz ve hoş bir seri. Bir kusuru yok. Ama dünyası büyük ve iddialı bir dünya değil.
9/10 çok rahat alır benden.

Öne piece
Sen git 150 bölüm köylü dramı, köpek dramı, boş hoş dram çiz sonra ağzımıza 3 bölüm bal çal. Artık çok fazla keyif vermemeye batmaya başladı. Ama beni gerçekten çok derinden etkileyen bir seri.
9,7/10 alır benden. Luffy ile büyüdüm. Başka bir seriyi bu kadar uzun asla takip etmezdim. Saçmalıklarıni 3 sayfa yazarım usanmadan.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık