Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Bilgisayar Tavsiyesi (Genel Başlık)

Abra serisi işini görmez mi? RTX 3050 kart artı ekstra özelleştirme ile 1 TB SSD takabilirsin.
 
En son 2012 şubat ayında laptop araştırması yapmış ve bir asus almıştım. Tam 10 yıl oldu ve benim emektar artık beni bir sal diyor. Gerçi laptopu başka bir ekrana bağlayınca problemsiz çalışıyor ama kendi ekranıyla kullandığımda sadece office programları ve video izlemeye yarıyor.
İşin özü tekrar laptop araştıraya üşeniyorum ama laf olsun diye markaya, renkli ışıklara fazladan para saçmak da istemiyorum. Bu nedenle hali hazırda laptop araştırmış arkadaşlardan tavsiye bekliyorum.
Ne online oyun oynarım ne de mikro saniyelik donmalardan rahatsız olurum. Düz bir pc kullanıcısıyım. Canım sıkılınca açar bir kaç saat oyun oynar, film izlerim o kadar. Herhalde laptopta oynayacağım en kaliteli oyun orta grafik kalitesi ile NBA oynamak olur. Bir daha alacağım hiçbir elektronik eşyanın 10 yıl gideceğini de sanmıyorum ama en azından 5 sene falan götürse yeter. Yani özellikleri miladını doldurmak üzere olan bir laptop almak yerine 5 sene daha iş görebilecek kalitede bir cihaz olsa iyi olurdu. Bu kriterlere göre orta yollu bir laptop önerisi olan var mı?
 
Konunun uzmanı arkadaşlara çok basit bir sorum var.

Şu andaki en iyi oyunu (hangisi bilmiyorum) en yüksek ayarlarda sorunsuz oynatan en ucuz pc kaç para eder?
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık