Kadın imparator da lazım. Ya kum abla ya da Hancock olur benceLuffy-Croco diyorum tutmazsa bir ay Zoro avatarı yaparım.
Kadın imparator da lazım. Ya kum abla ya da Hancock olur benceLuffy-Croco diyorum tutmazsa bir ay Zoro avatarı yaparım.
Usopp gibi kaçmadılar en azındanBig Mom kaptanımızı öldürme diyerek iyi vakit kazandılar yalan yok![]()

Kid'in bu kadar güçlendiğini gören Shanks kılıcı uzatarak; al yeğen senin olsun.
Bence de unutmuştur. Ben unutmuyorum ama ondan kara listede :dd.dyalnız bu detayı shinobu değil Oda bile unutmuşturhani shinobu denilince aklıma şu geldi o derece
![]()
Kur tul dum derkenKid'in bu kadar güçlendiğini gören Shanks kılıcı uzatarak; al yeğen senin olsun.
Kid: Kılıç sende kalsın dayı...
Bombaya bayılmıyor da düşmesini sağlıyor o ne olucakYoo banko kapsıyor. Bombaya bayılmıyor Mom. Bilinç açık. İşini tamamen bitiren lav.
ayrıca dövüşü bitiren şey diyorum. Dövüş bittikten sonra kapsamaz zaten orda galip yazısı çıktı.damarıma basılmış vaziyetteyiz.Usopp gibi kaçmadılar en azından![]()

Bence de geldi. Bazıları kaşınıyor çünkü.King vs Crocodile konusunun vakti geldi.


