Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1051 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence artık ona ihtiyacı yok görünmezlik dışında o cihazın yaptığı çoğu şeyi zaten yapabiliyor sanji ama şayet franky bir şekilde inceleme fırsatı bulduysa kat kat iyisini yapabilir.
Suit'in dayanıklılığı çok üst seviyedeydi. King'in o saldırıyı yiyip bir şey olmamış gibi kalktı. Başka biri yese o gaga diğer taraftan çıkardı ki ona vurgu yapılıyor.

Şükür ki aldı. Leş bir şeydi. Yıllardır gen uyanışını bekliyordum. Olması gereken oldu çok da güzel oldu. Bundan sonrası haki teknikleri + ateş seni çağırıyor tekmelerinde biter.
Leş bir şeydi tabi ama güçlüydü yine de. Queen ağzının suyunu akıta akıta giy diye bekliyor ki kıskançlıktan güçlerini kopyalamış. Koskoca yonko bu adamların teknolojine güveniyor. Peros evlilik olsaydı bu magandalarla ittifak kurmazdık diyor. :D

Germa çocukları ve baba güç olarak tırt ama belli ki sahip oldukları teknoloji seri içinde ciddi önemli. Baba zaten gen olayıyla seride zirve buluşa imza atmış. Sanji'de gördük. Potansiyeli yüksek birinde nasıl hale geliyor.
 
Forumda bir konu vardı tayfa üyeleri inceleme diye. O arkadaşı tebrik ediyorum, bir sonraki üyenin kadın olacağının analizini yapmıştı. Kimdi hatırlayamadım, tebrikler reis.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık