Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Tanrı Vadisi savaşını merak ediyorum. Buna özel 20-30 bölüm ayırsa Oda, epey ses getirir. Zirve Xebec, savaştan sonra Kahraman olarak çıkan Garp. Okuyucular da bence bunları görmek istiyor. Hazır Kaido da yere düşmüşken, en son böyle yenildiği zamanı hatırlar vs.
 
Dayanamıyorum abi, dayanamıyorum, Garp'a yapılan bu haksızlığa dayanamıyorum. Sevilmeyecek bir yanı mı var bu herif,in heh sevilmeyecek bir yanı mı var? Bir gün mod olacağım, olduğum gün Linlin'e ve Garp'a laf atmış olanların hepsini banlayacağım evet banlayacağım (burayı korkunç bir kahkaha tonunda okuyun, hakkını verin)hahahahahaah!
Verin modlukta rahatlasın arkadaş banlanmaya razıyım.:ehe:
 
Ben meyve Luffy'i seçmiştir demiyorum. Şu zamana kadar meyveyi yiyen çoğu kişi uyandıramamıştır, Luffy'nin kişiliği uyduğu için uyandı diyorum. Shanks bilerek yaptı belki de bunu. Meyvenin özelliklerini Gorosei biliyorsa, Laugh Tale'a giden Roger korsanları da biliyordur. Meyveyi uyandıracak birini arıyordu belki de.
Meyveyi çok kişi yemiş mi bilmiyoruz. Shanks bilerek yapsa bu belli olurdur rastgele yiyor meyveyi.

Meyve 800 yıl kaçmış hükümetten bu meyveyi sıradan bir meyve kıvamına getirmek akıl işi değil bir kere. Luffy karakterini de meyveden önce tanımıyoruz bir tek Shanks'a katılmak için gözünü çıkaracağını gördük o kadar.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık