Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1049 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oden konusunda iki durum var. Birincisi adam ölmüş zaten. Üstünden yıllar geçmiş. Ace yaşıyordu ve aman ölürse ölsün demek olmazdı.

İkincisi Oden adamı bırakıp gitmiş, sorumluluğundan çıkmış. Roger tayfasının elemanı olarak dönmüş Wano'ya. Roger tayfası da gitmemiş Oden için, Ray var Shanks var belki Gaban bile duruyordur. Üstüme işe ama arkadaşıma dokunma diyen Shanks'tan da bir aksiyon göremiyoruz.

Buradan da anlıyoruz ki senaryo olay Luffy'e kalsın diye uydurulmuş. Zaten Oden'in seriye sonradan eklendiği belli bir şey. Yine de bunu görmezden gelirsek gitse artı puan olurdu tabi WB için.

Onun haricinde Balıkadam Adası'nı savunması gibi bir şey var. Tatlı düşkünü Linlin o ölene kadar uzak durmuş mesela. Adam elinden geldiğince koruyucu olmaya çalışmış. Meyvesinin aksine yıkıcı biri olma hevesi yok.

Büyük hırsları olmamış. One Piece ile igilenmemiş. KK olmakla ilgilenmemiş. Ki istese KK olabilecek birisi olduğu hem güç hem gerekli bilgilere sahip olmasından anlaşılabiliyor. Benim gördüğüm mümkün olduğunca garibana yardım etmeye çalışmış, korumaya çalışmış, kişisel hırsları olmayan bir adam. Falso sayılacak hareketleri olsa da genel çerçeve buna uygun. Kendi içinde tutarlı bir karakter çoğu karaktere göre. Ama başkalarına göre çok didikleniyor. Bizim iyilik meleği görülen tayfanın falsoları çok daha fazladır mesela.
Kalemine sağlık, Oden meselesi ilk konuşulduğundan beri bunları anlattık...
Bunlar da babalığa laf etmeye yer arıyor...
Bırak ağlasınlar.. ağlamak iyidir. Sağ Kolu 4K Plazma Tv'den kaptanının oğlunun ölümünü viski eşliğiyle izleyen Reyli, Hastalıktan öleceğini bile bile çocuk yapan ve Garp'la Kutsal ejder koruyan D'lerin yüz karası Racır fanı onlar ciddiye bile alma :p

Wb düşmanları temsili;
 
Wb ye hala gariban babası falan diyolar lan şaka gibi adam öldükten sonra yardımcı kaptan ağlıyodu bize para vermiyodu aç kaldık bilmem ne diye :d
 
Odenin günlüğünde joyboyun wanonun sınırlarını açacak kişi olduğu yazıyormuş. Yamato da oradan biliyor. Kaido da yamatonun bu sözünden dolayı wanonun sınırlarını açacak kişinin joyboy olacağını biliyormuş. O yüzden kinge beni yenecek kişi joyboy diyor. Çünkü sınırın açılmasına engel kişi kaido. Böyle demiştim böyle çıktı son spoilerle. Kaido sınırı açacak kişi ile kendisini yenecek kişi aynı kişi olacaktır kafasında. Yani kaidoyu yenmek için joyboy olmak gerekmiyor. Kriter wanonun sınırını açmak. Ben varken kimse açamaz, açacaksa beni yenmeli. O zaman beni yenip sınırı açacak kişi joyboy olmalı.

Bölümde Zoro var ama hala baygın. Öldü mü lan yoksa.
 
7 kez yeniliyor. Ama hiçbirinde teke tek denk gelmemiş olması tuhaf olur.

Mesela, gençken Roger ile Xebec'i yenmiş adam olan Garp'ın, teke tekte yenmesini beklerim.
Çocukken falan yenilmiştir. Şuan yenilmesi mümkün değil. Adam yonkou seviyesini öyle bir yere çıkardı ki, teach falan kim bilir nasıl olacak ileride.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık