Zoro, erkek, erkek oglu erkek oglu erkek, lutfen gel ve bitir su dovusu 

Zoro'yu bitirdiler.Zoro, erkek, erkek oglu erkek oglu erkek, lutfen gel ve bitir su dovusu![]()
Luffy kesinlikle rayleigh'den temel kılıç eğitimi almalıydı ama gördüğümüz kadarıyla almadı. Zaten savaşlarda hiç kılıç kullanmadığından tecrübesi de yok. En son eline kılıç aldığında gördük elinde kılıç yumruk atıyordu adama. Ama şimdi muazzam bir haki basıp kaidoya savursa, kaido ondan kaçınamayıp hasar yiyip yenilse Oden'e yazık derim ben.Son Gohan nasıl ki Z kılıcını kullanmak için Old Kai’den eğitim falan aldı
Hah işte Luffy’nin de o kılıcı kullanması için gerekli şartların olgunlaşması adına Kaido’dan bir Wano dolusu dayak yiyor
Sonrasında ise Yetişbey’in İlletyus’un boşluğuna saplarken ki yakarışlarını aynen Kaido’dan duyacağız ve acımadı ki acımadı ki diyerek Kaido da son nefesini verecek![]()
Spoiler nerde? Burasindan bahsediyorsan bu bi öngörüş.Spo gelmis, yeni gördüm. Oda bildigin zorlamis. Yani ne bileyim bari senaryo farklı olsaydi ama yapicak birsey yok. Yeni saldırıyı merak ediyorum. Insanlarin umutlari olayi klasik zaten ama kaido gerçekten saglam. luffy sınırlarındaymis ayrıca. Kaç bölümdür banamisin demedi. Eger taramalı dev yumruk dalga saldırisi falan olursa efso olur.
Bu arada oda direk bitirebilirdi ama birsey sorucam 1050 için japon tarihinde önemli bir dönüm noktasi varmi? Bu yüzden uzatti belkide. Wano=japon benzetmesinden olabilitesi var.
Muhtemelen bu yumruk ciddi anlamda Kaido'ya zarar veren( belki anlık göz kaydıran) ilk yumruk olacak. Dolayısıyla öncesinde bu kadar duygu yoğunluğu göstermesi normal bana göre. Kuru kuruya yedirmeyecek yumruğu yani. O yüzden çok da şey etmemek lazım bence.1037 - 1042'de yaptığı şeyi 10 bölüm daha çizsin aşka gelerek okurum. Dövüşün uzamasına o dönemlerde itiraz eden insanlara senin şu an verdiğin tepkiyi vermiştim. O dönem böyle bir tepki vermek doğruydu şu anda bence yanlış. Türk dizilerinin bölüm sonları gibi uzatıyor dövüşü Oda. Hiçbir albenisi yok. Karakterlerin adam akıllı dövüştükleri yok. İki bölüm yumruk inemedi üçüncü bölüm etkisiz kaldı falan boş beleş işler bunlar.
Taramalı dev yumruk saldırısı diğer saldırılarından ne farkı varSpo gelmis, yeni gördüm. Oda bildigin zorlamis. Yani ne bileyim bari senaryo farklı olsaydi ama yapicak birsey yok. Yeni saldırıyı merak ediyorum. Insanlarin umutlari olayi klasik zaten ama kaido gerçekten saglam. luffy sınırlarındaymis ayrıca. Kaç bölümdür banamisin demedi. Eger taramalı dev yumruk dalga saldırisi falan olursa efso olur.
Bu arada oda direk bitirebilirdi ama birsey sorucam 1050 için japon tarihinde önemli bir dönüm noktasi varmi? Bu yüzden uzatti belkide. Wano=japon benzetmesinden olabilitesi var.