Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] En Vasıfsız 9 Kızıl Kın Üyesi

En Vasıfsız 9 Kızıl Kın Elemanı ?


  • Kullanılan toplam oy
    116
O kadar havalı havalı giriş yapıp hiçbir şey yapmayan karakterler Kawamatsu ve Denjiro, şuan nerede napıyorlar onu bile bilmiyorum o kadar görünmezler.
 
Bi kaç tanesi dışında beklentiyi karşılamadılar, Oden yaşasaydı Wano için çok daha faydalı olurdu.
 
Birkaçı dışında alayı vasıfsız. Ha bu karakterin suçu mu? Değil. Klasik Oda işte.

Her arc bu yan karakterleri, burnundaki sümükten tut, ayağına yapışan sakıza kadar çizer ama her iş yine bizim tayfaya kalır.
Onca panel harcar, üşenmeden haftalarca çizer, yetmez bunları birde silüet olarak tanıtır, sabrımızı sınar ama her iş bizim tayfaya kalır.
 
Son düzenleme:
Bu grubun en güçlülerinden biri olmamasına rağmen İzou bile döktürdü. Güçlü olanlarının yapabilecekleri çok fazlaydı ama sırf yeni nesili ve bizim tayfayı parlatmak adına kenardan izlemekle yetiniyorler şimdilik. Kaido gibi bir azmana bile ecel terleri döktürdüler. Gayette fazlasıyla kan aldılar. Hepside dört dörtlük iş yaptılar. Hiçbirinin vasıfsız olduğunu düşünmüyorum.

Savaş sonunda Momo Shogun olduğu zaman daha güçlü bir halde olacaklar. Umarım Ashura da ölmemiştir. Zaten her biri bir bölgenin Daimyou'su olacaktır
 
Hepsinin yeri ayrı güzel de biz bu kawamatsu yu kaç hafta silüet olarak falan gördük hatırlamıyorum. İşin garibi o günden sonra da silüetliği devam ediyor gibi. O kadar abartıp önem göstertip öylece aradan çıkartmak da ayıp. Keşke kendi kendilerine değil luffy nin yanında savaşsalardı.
 
O-kiku dedim ama keşke Denjiro'nun da Onigashima'da kayda değer bir şeyler yaptığını görseydik kendi başına... Beklentimin çok altında kaldı. Aslında Denjiro diyebilirim ya Kiku'dan ziyade.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık