Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] En Çok Hakkı Yenmiş Komutan

En Çok Hakkı Yenen Komutan ?


  • Kullanılan toplam oy
    94
Sadece eskiler hatırlar, kesinlikle Ace ve Marco. Jack ve diğerleri daha yeni karakterler, Ace ve Marco yıllar boyunca çok küçümsendi.

Ace için söylenenleri görseydiniz. Daha sonradan yeni bilgilerle Haki kullanarak Kor-Amiral yenebildiği söylenmesi, Jinbe'nin Haki kullanıcısı olduğunun ortaya çıkması ile Ace'e karşı yaptığı 5 günlük dövüşün Ace lehine daha çok etkileyici bir hal alması, Beyazsakal'ın elini yakabilmesi, ve Yamato ile olan dövüşü ile biraz düzeldi. Aynı şekilde eskiden Marco içinse Jozu'dan bile güçsüz deniyordu, daha ötesi olamaz sanırım.
Oda'nın hakkını yediği karakter sorulmamış mı? Okurların hakkını yediği dersek durum değişir. Bence Ace ve Marco'yu gayet iyi işledi.
 
Bunun wano karakterleri halini yapmak lazım. Wano da iyi işlenen karakter var mı ? gibisinden. Ya da arc arc da yapılabilir.
İyi işlenen karakter bir elin parmaklarını geçmez heralde. Akazaya, Tobiroppo, Yıkımcılar'ı düşünüyorum.Sadece Kanjuro geliyor aklıma.Kinemon arc boyunca çok iyiydi tek bir osuruk sahnesiyle içine edildi karakterin. Tayfadan en iyiişlenen Robin'di. Sonra Franky,Sanji ve Jinbei gelir, Nami'ye de fena değil der geçeriz.Usopp ve Brook hala piyasada yok.Zoro ve Luffy kötünün kötüsü.
 
Time skip sonrası Jack derim. Adam öyle bir gösterildi ki ben sıradaki boss olacak sanıyordum ama bizim tayfaya bile layık görülmedi. Güçlü yc3 yapıldı yine denmiş ama offpanel düştüğü gerçeğini değiştirmiyor.

Ace time skip sonrası çizilse Yamato ayarı yc1 üstü çizilirdi. Time skip öncesi Smoker'a yenişemeyiz diyordu adam. Onu da time skip öncesi iyi gömmüş Oda.

Smoothie yine henüz düşmedi belki bir şeyler yapar diye bekliyorum ben hala.
 
Katakuri'nin hakkını verdiyse de dövüş içinde Luffy için bariz harcadı o yüzden en çok hakkı yenen karakter Katakuri'dir.
 
Özellikle vs kısmında Kata fakat Jack tokat manyağı oldu. Birde adamı Zouda ne güzel çizip, giriş yaptırmıştı. Yemin ediyorum Queenden daha etkileyiciydi.. Zoudaki olayları.
 
Özellikle vs kısmında Kata fakat Jack tokat manyağı oldu. Birde adamı Zouda ne güzel çizip, giriş yaptırmıştı. Yemin ediyorum Queenden daha etkileyiciydi.. Zoudaki olayları.
Off panel çizilmesine rağmen genel olarak yaptıklarına baktığımızda bence Queen'den daha etkileyici bir karakter. Güçlü demiyorum bakın; daha etkileyici ve daha ağırlığı olan bir karakter.
 
Açık ara Ace.Bu gözler Ace'in 4.ve.5adamlara kaybedeceğini yazanları da gördü.Jack falan denmiş.Alakası bile yok.Jack baştan beri şamar oğlanıydı zaten.
 
@kadir †. hacım keşke konuyu mangakanın hakkını en çok yediği komutan şeklinde açsaydın. Millet ilk mesajı okumadan direkt başlığa göre okuyucuların hakkını vermediği karakterleri yazıyor.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık