Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1036: Buşido Ölümün Yoludur

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 182 77.8%
  • Orta

    Kullanılan: 42 17.9%
  • Kötü

    Kullanılan: 10 4.3%

  • Kullanılan toplam oy
    234
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
G4 var mi? yoksa hala luffy düz nomal haliyle mi savaşıyo?
Şu anlık düz haliyle net güzel bir kıran kırana 1 bölüm. Daha sonra belki g4 felan teknikleri arada eklenir yine 1 kaç farklı teknik ile 1 bölüm. Ondan sonra da son kozlar oynanması için Luffy yeni bir şey açar Kaido da karşışıl verir ona da 1 bölüm. Net 3 bölüm bu tarz bir savaş görürüz herhalde.
 
Marco ortalıktan yok oldu en son İzo'yu yokai'ye taşıyordu, gidip raizo'yu kurtaracak kulak memesi yanarak ölecek Oden gibi,drama yapmak için sakladı buralara kadar o saçma vs'yi, karakterden bir cacık çıkacağı da yok zaten. Benim anlamadığım Orochi niye yaşıyor ve niye Hiyori orada o da finalde kazana atılsa bari bu saate kadar ölmedi Oden gibi gitsin.

BM düşmez bu arc aşağı inerken amaçları Lütfü Kaido'yu düşürene kadar oyalamaktı vs başında Law'ın lütfü pohpohlamalarını da okuduk. Arc muhtemelen Kaido'nun düşmesiyle bitecek. Cp 0 konusunda da hükumet ile aralarında arıza çıkması için Robin'in kaçırılmasına gerek yok muhtemelen Vivi ve Sabo hali hazırda ellerinde. Ve benim şahsi düşüncem arc başından beri yazmışımdır 3-5 kere Devrimcilerle bizimkilerin karşılaşması bu arc olacak. CP0 ondan dolayı burada olabilir daha önce ki Lütfü-Dragon karşılaşmasında da paket olmuştu lütfü burada da CP0 tam dövüş sonrası tepesine çökerse yine kurtarıcı olarak Dragon'u görebiliriz ve final düzlüğüne geçeriz.
 
Şu boktan arca heyecan katacak olan tek şey G5. Çok büyük dövüşler oluyor büyük karakterler iniyor falan hepsinin yarattığı toplam heyecan seviyesi Luffy'nin Dof karşısında G4 dediği bölüm sonu kadar bile değil. Gidiş yolundan değil de şekil şukuldan yüzümüz gülsün bari.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık