Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] The Witcher (2019-)

Diziyi beğendiniz mi?

  • Evet, beğendim.

    Kullanılan: 10 45.5%
  • Hayır, beğenmedim.

    Kullanılan: 12 54.5%

  • Kullanılan toplam oy
    22

Üye silindi 789

Bu kadar rezalet bir Fringilla görmedim. İzlediğim diziler arasında en kötü oyuncu seçimi. Fringilla'yı ben oynasam bu kadar sırıtmam.
 
Fringilla Vigo'yu zenci yapma fikri kimden çıktı, çok merak ediyorum. Geralt dış görünüşe önem veren biri, Fringilla da Yennefer gibi aşırı güzel olduğundan Geralt'ın aklını alıyordu bir süre, hatta Fringilla bu olayı anlatarak Triss'e hava falan atıyordu. Geralt bu kadının neyine baksın? Yemin ediyorum şu sjw tayfası yüzünden güzelim yapımlar leş oldu.
Dizideki Trisse de hava atabilir. Nasılsa daha iyi değil.
 
2. Sezonun ilk sezondan daha çok sevildiğini duymuştum. E ilk bölüm baya kötüydü. Bu nasıl oluyor?
 
Çöp oğlu çöp valla :(
İzledin mi 2.sezon'u ? Ben bir kaç bölüm izleyip finalini izledim, Ciri'yi çocuk yapmayıp Ergen yapmaları da Witcher olayının içine etmiş zaten o gelişimi ve diğer karakterle kurduğu bağı sahiplenemiyorsun gerçi o tiplerle ne bağı kuracak orası da ayrı xD
 
Dizideki Trisse de hava atabilir. Nasılsa daha iyi değil.
Triss yine düzgün. Saç rengine, çillerine falan özenmişler biraz. Fringilla Vigo ise tamamen facia, o kadar kötü ki yani mantıklı bir izahını bile yapamıyorum. Bir de kitap ve oyunlarda Fringilla ve Yennefer tip olarak birbirlerine benziyorlar. Dizide ise hiç alakaları yok. Hazırda olan kurguyu da mahvetmeyi başarıyorlar.
 
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık