Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Teori] "At Fava Bekle" Teorileri

Kıralın hakisi denen şey aslında joyboyun hakisidir. Bu yüzden bu gücü taşıyanlardan korkuluyor, acaba bu kişi joyboy mu sorusu akıllara geliyor. Yani bir çok kıral hakisi var ama özellikle korkulan kıralın hakisi joyboyun hakisi. Kıral haki sahibi olmak önemli ama asıl önemli olan elbette seviyesi. Kujanın kadınları da kalkan yapıyor,amiraller de yapıyor,falan da yapıyor ama önemli olan seviyedir bilindiği gibi.

Roja bir dönem hükümete çalışmış olabilir. Xebecin düşmesinden sonra aydınlanma yaşayıp kendi yolunu çizmiştir.
 
Pek teori diyemem ama kalsın burada
Teach vs Luffy
Shiryu vs Zoro
Avalo Pizarro vs Sanji
Burgess vs Jinbe
Van Augur vs Usopp
Lafitte vs Nami
Devon vs Robin
Sanjuan vs Franky
Vasco vs Brook
Doc Q vs Chopper
 
Zoro vs King savaşı kızışırken, Zoro'nun farklı bir yüzünü göreceğimizi düşünüyorum. Gözünde ki yara da büyük ihtimal farkında olmadan bu formuna dönüştüğü için kontrolünü kaybedip sağa sola saldırırken Mihawk bizim zoroyu durdurmak istemiş ondan dolayı gözünde yara açmıştır. Bu kontrolsüz zoro olayı Cavendish de ki gibi olacak. Cavendish da bunu farkında olmadan kullanıyordu, aynısının Zoroda da çıkacağını düşünüyorum.

Yara olayını belki Zoro kendisi yapmışta olabilir. Eğer hakuba ile cavendishin yaşadığı gibi bir şey olmuşsa, Zoro o kişiliğini bastırmak için belki diğer yarısını kesmiştir filan :D biraz fazla sadistçe oldu ama Zoro bu yapabilir. Bu gücünü kontrol altına almak için yapmış olabilir. Güç bende gibisinden. Ama ani bir öfke patlamasında sakinliğini koruyamayacağı için aynı hakubanın çıkışı gibi Zoro'nun diğer kişiliğini görebiliriz.

Bu teori önceden atılmıştır belki bilmiyorum ama yine de aklıma geldi yazayım dedim. Önceden de buna benzer bir şey düşünüyordum ama dedim ki "abi öyle bir kozu olsa bu adam önceden big mom ve kaidoya karşı kullanırdı". Ama şimdi baktık ki Kid ve Law meyve uyandırmış ama şuana kadar açma gereği duymamışlar. La tamam hadi en sona saklıyorum kozunu filan kullanıyoruz deseler makul düşmanlara karşı eyvallah deriz de karşıda Luffye yıldırım hızında tek çeken bir adam var. Sona kullanma diye bir seçenek olmayabilirdi yani. Tabi burası artık işin kurgu kısmı neyse. Dedim bu adamlar bile uçup kaçıyorlar ise Zoro'nun ek bir şeyler göstermeme gibi bir durumu yok bence. Sanji bile "süper insan" formuna girdi. Asıl adamlardan bir Zoro kaldı bir şey göstermeyen.
 
Bu arcın bitimiyle beraber luffy sabonun yakalandığını duyup yola çıkmaya karar verecek. tayfası gelmek isteyecek fakat luffy buna karşı çıkacak ( geçen sefer olan savaşı hatırlayıp tayfasını koruyamayacağını düşünecek) bu yüzden tayfa ile luffy arasında kavga çıkacak ve luffy işin sonunda tayfayı dağıtıp yanına log pose ile küçük bir tekne alarak yola çıkacak bundan sonra fırtına kopacak luffynin gemi alabora olacak luffy yine varile saklanacak ve o sırada marineforda giden bir denizci gemisi varili bulup alacak veya yolda devrim ordusu ile karşılaşıp birlikte savaş alanına gidecekler. Tercihen varil olmasını isterim, düşünsenize bir denizci erisiniz suda varil buluyorsunuz içinde ne var acaba diyip açıyorsunuz hoop karşınızda 4-5 milyar ödüllü yonkou luffy :hhh: .
Bunu bu şekilde düşünmenin en büyük sebebi luffynin yanında tayfası varken muakkak luffynin başına bir iş açılıyor bunun sebebi de diğer tayfa üyelerininde gözükmesini ve bir işe yaramasını sağlamak için bizzat mangaka yapıyor.
 
Son düzenleme:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık