Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1030 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Silinmiş Üye

Law ne yaparsa yapsın forumun çoğunluğuna yaranamayacak. Adam uyanış açmadan imparatorlardan kan alıyor, hasar veriyor. Adamı hala basit görenler var. Ben de buna gülüyorum.
Reis yaranamama veya basit görme diye bir şey yok. Ben kendisini severim. Kritik anlarda kritik hamleleri var. Önümüzdeki bölümlerde de göreceğiz zaten. İttifaktaki en aklı başında olan karakterlerden birisi. Her şeyine eyvallah. Ama dediğim gibi bir uyanış açtı, ne bileyim Big Mom'a hasar verdi diye hop adamı ilah yapanlar var. Yok Doflamingo'ya tek atar, yok ondan güçlü bundan güçlü vs. Benim eleştirim bunadır..
 
Uyanış açmış Law vs Dof ne olur?
Şarjı tam halinde saldırsaydı uyanışsız dof’a karşı şansı olurdu. Ama dof’un daha güçlü olduğunu çok belli etti manga. Diyalogları da öyleydi. Ve uyanışını göstermemişti hiç.

Uyanışlar denktir desek bile dof daha güçlü duruyor. Ama irade farkından dolayı yenilmez bence artık. Hem sadece uyanış açtığını da sanmam dövüşerek güçlenilen mangada bayadır yonkou karşısında duruyor law.

dof daha güçlüdür ama law yenilmez derim kısaca. Tabi uyanışa alışması lazım böyle çabuk pili bitecekse olmaz. Gamma knife da ağır hasar vuran bişeydi ama mesele dof’a onunla vuramamaktı. O yüzden beyin fırtınası yapıp iyi bi planla hiç beklenmedik bi anda vurdu onu.
Big mom’a vurduğu saldırıyı denk getirebilecek olsa gamma knife’la da vururdu teke tek dövüşte.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık