Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1028: Brakiozor Tıss

  • Konbuyu başlatan Silinmiş Üye
  • Başlangıç tarihi

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    271
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arc sonuna doğru bizimkiler kazanıyormuş lucci ve diğer cp pol ajanları bizimkilere saldırmaya geliyormuş o sırada sanji genlerini tamamen uyandırdığı için kötü birine dönüşüyormuş sıkıntı çıkarmaya başlıyormuş o ara bizimkileri lucci ve ekibi için uyaran choppere, Zoro (Sanjiyi kastederek) sesini kes şuan için daha büyük bir problemimiz var dedikten sonra (luffy vs Zoro viski tepesindeki gibi) Zoro vs Sanji izliyormuşuzz olaya karışan lucci ve ekibide araya kaynıyormuş off tadından yenmez ama çok zor be ?
Evet görmek istediğimiz sahneler bunlar. Zoro vs Sanji er yada geç bir gün olacak !
 
Tayfa'nın bu arktaki güç artışı hoşuma gitti, herkes ayrı ayrı inanılmaz p-uplar aldı. Artık bu p-uplarla yeni dünyaya ayak uydurmayacaklar, direk hükmedecekler.
 
Capori'nin videosunu izlerken farkettim harbiden Lucci adaya çıkarsa (bence çıkma ihtimali %50 çünkü rapor falan alıyor daha çok bir şeyi bekliyormuş gibi duruyor.) Marco ile bir vs atmasını isterim çok iyi bir dövüş olur normal şartlarda Marco'nun zorlanarak alacağını düşünüyorum ama yaralı ve yorgun olduğu için Lucci'nin kazanma ihtimali artıyor. Sonunda çok uzun zamandır beklediğim 2 Zoan kullanıcısının kavgası bu olabilir. Kaido vs Yamato'dan ben o kadar çok heyecanlanmadım sebebi Yamato'yu henüz daha yeni yeni tanıyor oluşumuz ama Lucci ve Marco'nun az çok neler yapabileceğini kestirebiliriz çünkü tanıdığımız karakterler bence bu durum kavgayı daha cezbedici kılıyor.
 
Donanmanın adaya gelmesi çok büyük olay. Hükümetin böyle bir karmaşanın ortasında bu kararı vermesini şaşırtıcı buldum. Bizim taraf savaşın sonunda kazansa da pert olacağı için donanmaya karşı iki seçenek aklıma geliyor. Ya şu ana kadar pasif bir şekilde kenarda bekletilen ve henüz kendisi ve tayfası genel olarak zarar görmemiş olan Big Mom devreye girip Denizcileri kovalayacak ya da Big Mom olaylara daha fazla dahil olmayıp Wano'dan ayrılacak ve yardıma başka bir destek kuvvet gelecek.

Aslında Mariejois'te yaşanan en son Sabo olayı suyu bulandırana kadar Devrim Ordusu'nun gelebilmesine ihtimal veriyordum. Dressrosa'da gözden kaçan bir sahne var. Sabo meyveyi yiyip yanındakilerle yer altı limanına indiğinde orada ticareti yapılan silahları buluyorlardı. Sabo burada 'bu silahlar belli ki burada üretilmiyor, başka bir yerden buraya geliyor, bu olayı aydınlatmak Dragon-san'a büyük sürpriz olurdu' şeklinde bir şeyler söylüyordu. Ben de açıkçası bu muhabbetten dolayı Devrimcilerin bu konunun peşine düştükleri için Wano'ya gelebilmelerini ummuştum lakin bu artık pek mümkün gözükmüyor.

Bir diğer mesele Shanks'ın yardıma gelebilme durumu ki bu konuda donanmanın Wano'ya tam olarak ne büyüklükte bir güç gönderdiği konusundan biraz daha emin olmalıyız. Eğer bölümdeki gibi 4 gemi geliyorsa ve amiral ya da birkaç koramiral gelmiyorsa Shanks'ın gelmesi de pek mümkün olmayacaktır.

Son olarak benim müttefik kuvvetler olarak asıl Wano'da görmek istediğim güç Hasır Şapka Filosu. Bir arkadaş daha yazmış önceki sayfalarda şimdi gelmeyeceklerse ne zaman gelecekler diye. Oda zaten 3. komutan seviyesindeki adamın dövüşünü bile off-panel çizmeye başladı, olaylara böyle bir tempo belirlediyse hangi aralığa sıkıştıracak bu tayfayı bilemiyorum. Açıkçası sadece son savaş gibi bir temada görmek istemem filoyu, zaten Luffy'nin büyük bir savaşta epey destekçisi olacak bunu artık görebiliyoruz. Böyle bir filo kurulmasının haricen bir anlamı daha olmalı. Duvara asılan tüfek patlamalı.

Dikkatimi çeken diğer bir mesele Sanji'nin güçlenmesi. Bazı arkadaşlar Mangadaki karakterlerin tutumları konusunda aşırı derecede katı bir tutarlılık bekliyorlar ki hem bizim dünyamız hem de op evreni böyle değil. Suit'i giymem mi dedin, asla giymeyeceksin. Zor zamanda mı giydin, hadi yine giy şeklinde. Oda'nın bazı konuları metaforik bir dille anlattığı kanısındayım ben. Sanji'nin suiti ailesinden nefret etmesine rağmen atmamış olması bence bu nefretin artık kalpte eskisi kadar yer etmediğini sadece onlara karşı yıllarca beslenen öfkenin Sanji'nin dlinde biraz da alışkanlıktan yer ettiği kanısındayım.
Sanji'yi ailesi konusunda çok defa ikileme düşmüş halde gördük Tüm Kek adasında. Sanji de bu yeni duruma tam olarak ne tepki vereceğini bilemiyor ve kararları zamanla değişiyor. Çocukluk yaşamındaki en önemli varlığı annesi yani bir kadın olan Sanji'nin onun kaybı sonrasında nasıl bir travma yaşadığını ve gelecekte de kadınlara nasıl yaklaştığını görüyoruz. Böyle naif bir karakterin sonsuz bir kin güdeceğine zaten ihtimal veremiyorum.

Genlerin uyanışının da hem fiziksel hem de sembolik bir yönü var bence. Bu güç daha önce uyanamazdı çünkü suit gibi tetikleyici bir unsur gerekiyordu. Zaten Sanji de değişimin suitten sonra olduğunu söylüyor. Suit'in Sanji'nin bedenindeki bu değişime nasıl sebebiyet verdiğini belki Oda bize gösterir.
İşin sembolik tarafı da Sanji'nin 'Onlar gibi olmak istemiyorum' dediği ailesine karşı yukarıda da bahsettiğim gibi artık aynı nefretle yaklaşmaması. Bence onlar gibi olmamayı artık eskisi kadar umursamıyor. Bedenindeki değişim Sanji'nin tutumundaki değişim ile paralel bir hikaye oluşturuyor aslında.
 
Kaido Shanks kadar olmasa da WG ile anlaşmalı. Daha önce de savaşta Kaido'nun tarafı için biz demişti CP.
 
King of lightning ilk kez dişe dokunur bir teori yaptı, burada Kingin derisinin toprak kırmızı olduğundan bahsediyor ve Sanji Thriller barkta sinirlenince kırmızı olmuştu derisi, bide imparatorluk ateşi var o her neyse oda güç artışı olabilir. Bu lunarianlar kırmızı derili heralde. o_O
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık