Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Savaş Lordları, Hükümet Köpekleri miydi?

  • Konbuyu başlatan Gravity
  • Başlangıç tarihi

Shichiler denizcilerin köpeği mi?


  • Kullanılan toplam oy
    285
Mihawk'ın anlaşması vardı. MF repliği aklımda değil şimdi. Law'da aslında bilgi toplamak için hükümeti kullandı, yüz azılı suçlu kalbi getirerek içeri sızdı.
Mihawk ne için anlaştı ki? Herif adasında oturmak haricinde bir halt etmiyor. :s
Law ı saymamıştım ben ama o da köpek değildi evet. Hatta law baya baya hükümeti köpeği yapmıştı.
 
İkili amaç uğruna iş birliği diyorum ben buna. Zira Teach hükümeti bildiğin amacı için kullandı, bu sayede ID'a girdi tüm planını işledi

Bu adam köpeklik mi yapmıştır, bence Peh. Sonuçta bastı istifayı yerim sizin Lordluğunuzu ben alacağımı aldım dedi çekti gitti

Köpekliğe bakış açısı önemli. Benim bu değil.

Lord dediğimiz tüm adamlar bir iş birliği protokolü imzalıyor. Bu da iki taraf için karşılıklı fayda sağlıyor.

Doffy oturduğu yerden her türlü boku yiyor, hükümet körü oynuyor. Ama işi düşünce Doffy sende gel dövüşe diyor. Doffy de eli cebinde geldim geldim deyip yine kendisi için bir şeyler planlıyor hükümet umrunda değil.

Sengoku toplantıya 2 kişi geldi diye seviniyor. Mihawk ilgimi çeken şey başka yoksa gelmezdim diyor.

Felan fistan bir sürü şey var altında


Ha şu olsa, Doffy de Kuma da ne bileyim Moria da hükümeti ayak işlerini yapmakla yetinse kendi oluşumu olmasa ben köpeklik ediyor derdim.

Ula Moria bile Kuma ile dalga geçiyordu hükümeti dediğini dinleyen bir sen varsın kim takar onları diyen :)
 
Akainu başgan nasıl her ortamda raconunu kesiyor ama ya, hiç üslup kasmadan bam bam... "...celestral dragons' puppet has gone right over your heads!"
Anca konuşuyor. Sakazuki gibi bir adamın otoritesi olsa bunlarla konuşmak yerine direkt saldirirdi. Karakterini biliyoruz.

Başını yana eğip Küçük Emrah gibi bakıyor, çizdiler kestaneyi.
 
Anca konuşuyor. Sakazuki gibi bir adamın otoritesi olsa bunlarla konuşmak yerine direkt saldirirdi. Karakterini biliyoruz.

Başını yana eğip Küçük Emrah gibi bakıyor, çizdiler kestaneyi.
Saldırsa ölür.Sonrasında da değil direk orada.Shanks abi çekiyor bu adamlara.Bireysel güçlü olmasınlar hadi beşi birarada hareketle rakipsizdirler bence.Dünya hükümeti logosuna boşuna koymamıştır 5 sembolünü.
 
Savaş Lordları; sınıfta kendini bir halt zanneden istediği gibi davranan pu**lar ama kendinden üstün biri geldiklerinde mala bağlarlar onlar gidince yine artistlik yaparlar.
Amiraller; Amaçları uğruna kimin altında kimden emir aldıklarını umursamazlar. Köpek olmaya aşırı uygunlar. Ta ki tasmasını koparana kadar.
 
Doffy, yalan haber çıkarıp resmen dalga geçti dünyayla. Üstüne amirali doffye yardım etsin diye gönderdiler :D bu adam hükümeti resmen köpek gibi kullanmıș. Sakazuki yașlılara neden doffy gibi birine boyun eğiyorsunuz filan diyordu. Bu adam da köpekse dünyayı köpekler yönetiyor o zaman :D
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık