Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1027 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Big Mom oradayken Kaido deseydi ki:
-Hey Big Mom. Şu veletlerle sen uğraş. Ben şu adayı müsait yere park edip geliyorum.
Eğer böyle bir şey deseydi şimdi beş novanın cenaze hazırlıklarını yapıyorduk.
Adayı yere vurup patlatsaydı bu iki hayvana yine bir şey olmazdı herhalde. Gel gör ki bir lastiğe bir hain evlada bir de sümüklüye yenilecekler
 
Hibrid olduğu kesin değil diyorsun aynı anda hibrid demek doğru diyorsun, ben bu işi anlamadım.Hadi senin dediğin gibi olsun. Diyelim ki King aynı göründüğü halde hibrid forma geçmiş olsun. Hatta üzerine kral haki ve silahlanmayla Zoro'ya saldırmış olsun yine de gaga daha ölümcül bir saldırı. Çünkü kanatı savunma-savuşturma ihtimalin var. Sanji o hızla kımıldayamıyor bile. Hakiyle hayatta kalsa bile çok yüksek hasar alırdı.
Anlaşılabilir şekilde diretmiyorsun şu an. Hibrid olduğu kesin değil dedim çünkü sadece kolları kanada dönüşmüş ve kafasındaki çıkıntı uzamış, ebatında artış da yok. Yine de Oda böyle bir hibrid tasarlamış olabilir değil mi? Şu anda bilemeyiz. Seride şu ana kadar böyle bir Zoan dönüşümü görmediğimizden (ilaç kullananlar hariç) mantıken hibrid olarak varsaymalıyız, olay bu. O mesajımı okuduysan kastımı anlarsın.

Sen ise King'in normal halini bu bölümdekiyle aynı sanıyorsun ama değil, dikkatli bak görsellere. Yani sonuçta bu bir hibrid ise, tam dönüşümden kuşkusuz daha güçlü. Bunu da kabul ettiğini düşünüyorum çünkü seri içinde pek çok kez geçen bir şey bu. Sanji ile havada kapıştıkları sahnede King'in açık ara üstünlüğü vardı. Sanji de uçabiliyor olmasına rağmen, King doğal olarak çok daha yetkin bu alanda. Sanji'yi gagasıyla yakaladı (Sanji ataktan önceden kaçabilirdi veya yeterli fiziksel gücü olsa King'den kurtulabilirdi) ve yüksek hızla, yukarıdan aşağı adeta çivi gibi çaktı. Kesinlikle ölümcül, güçlü bir saldırıydı ama isimli bir saldırı bile değildi hani. Zoro ve King havada dövüşmüyor bunu da göz önünde bulundur. Bu bölümde adam tamamen dövüşe, vahşete uygun hibridine (değilse bile kanatla saldırı uyarlı bir dönüşüm) geçmiş ve öldürmek suretiyle Zoro'ya saldırıyor. Tek bir Sanji'yi aradan çıkarma sahnesiyle neden kıyaslıyoruz ki? Hibrid>Tam dönüşüm, bu her zaman böyle olmuştur dostum. İşin gagası falan gerçekten fark etmiyor. Zıtlaşmaya devam ediyorsak yazmayabilirsin, King'i daha çok gözlemlediğimizde konuşuruz.
 
Hey Kartman, Sanji görünmez olmuş saklanıyor diyorlar.
Yav hiçmi utanman yok senin, nasıl ve hangi cürretle Sanjiye böyle bir atıfta bulunursun. Sanji orada dövüşüyor muhakkak yoksa Queende Zoroya saldırır(gerçi pek gerekte yok ama :bilmem: ). Çağırdın Sanjiyi bak kötü şeyler olacak 3 kere Sanji dedinmi geliverirse napacan sonra.:cool:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık