Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1023 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi geçen hafta bunlar Queen ile Kingi alacakları için Odaya sövmüştüm. Sanjiye gen uyandırcak. zoronun Ryuma ile akrabalığını çıkarıp oradan bir güç falan sağlayıp döveceklerse hiç olmazsa derim, en azında mantık olarak oturuyor güzel mi değil ama hafifte olsa tutarlı oluyor. :(
 
Nerede kimsesiz bir aşcı yada kılıç ustası görürseniz alın onu tayfanıza..Prens mrens çıkabilir yanlışlıkla KK bile olabilirsiniz :D
Luffy'nin insanların içini gördüğünün bir kanıtı bu. Adam kimi seçtiyse mutlaka özel bir yanı var. Bu demek oluyor ki; Nami'nin ailesi de önemli birileri çıkacak. Brook da öyle Franky'nin babası çok büyük bir korsan çıkacak Usopp'un babası zaten çok güçlü birisi. Acırım acırım Choppar'a acırım. Ama büyük ihtimal onun ailesi de hayvanlar aleminin en korkulan geyik sürüsü çıkar.
 
King sağlam çıktı. O saldırı killere tek attı. O saldırıya denk shishi sonson apoya tek attı. King hayvan gibi dayanıklı çıktı demek ki. Kaldı ki marcodan da bir sürü darbe aldı hala bana mısın demedi. Belli ki kingin dayanıklılığı katakuriden daha iyi. Sonuçta zoan.
Bence de king boşa gömülüyor övülmesi gereken yerde. Benim için yonko kumandanlarının hepsi az çok aynı seviyede, fazla abartıldı marco olsun kata olsun yani aşırı abartıldı. king belki ikisinden az farkla daha üstün bile çıkabilir, ırkı çok önemli vurgulanarak söyleniyor. seride üstelik marco ile karşılaşmasından bir çizik bile almamis biri süper bir dayanıklığa sahip biri. boşa gömüyorsunuz ?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık