Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] İttifaktaki En Güçlü 3. Kişi

Sizce hangisi?


  • Kullanılan toplam oy
    361
Demek Kaido, Zoro'ya ciddi saldırmadı :hhh:

Adam yerine koymadığı novalara benle olsanız dünyayı şöyle böyle yapardım demesi de ironi galiba xD

@Alpamis gerçekten hiç objektif olamıyorum bıraktım tartışmayı hadi iyi günler :fool:
Sen şunlara ciddi değil diyorsun. Şuna ciddi değil diyen biri zoro ya ciddi saldırdı diyemez.
Şu efektler zoro da çıksa luffy teklettirir, amiral seviyesi yapardınız. Yamato da çıkınca görmemezlikten geliyorsunuz.
Sanji de şunun onda biri efekt çıktı diye 300 sayfa yazı yazılmıştı. :/
 
Jackin söylemi. Seni hayatta tutuyoruz çünkü Kaido seni istiyor ordusunda diye

Ayrıca Worstgen 5lisine de aynı şeyi söylüyor. Beraber olmalı idik adamım olsaydın gibi
Kaido önüne geleni tayfaya istiyormuş. Akıllıca hamle aslında dünyanın en güçlü yaratığına dünyanın en güçlü ordusu yakışır.
 
ya aga :D enmanın olayı neydi hatırlıyor musun? kılıcı tutan kişinin hakisinin tümünü ortaya çıkarıp tam güç saldırılar yaptırıyordu ondan kimse dayanamıyordu ve ortada seri saldırılar yapan bi zoro varken başka kime gidecek övgü. kontrol etmesi de o yüzden zordu hani tutabilen ''kontrol edebilen'' 2 kişiden biri ya hani. sahibinin hakisini kullandığından zoro da uzak mesafeli saldırılar attığından işin merkezinde yine zoronun hakisi var hani :mincika: + olarak avucu kid ile aynı boyda olan adama 1.2 m lik kılıç girince organlarına girmez mi diyorsun evet normal biri olsa evet ama ne deri tek kat değil ne de organlar direk deriye yapışık değil ki adam ejderha hani one piecenin favorilerinden law bile adama gamma knife ile vururken organlarını ve kalbini bulup bişeyler yapacam diyor. akazayaları gözünde fazla büyütüyorsun o kadar şişirdiler işte intikam alacaklar kaido ve orochiyi öldürecekler vesaire ne kaido öldü ne de orochinin öldüğü kesin.şuana kadar sadece isimsiz adamları aldılar ashura ve(galiba) kiku şişlendi kanjuro ihanet etti kinemon tokatlandı diğerleride bakalım ne yapacaklar.
Ya arkadaşım Kaido'nun ejder formunu niye ortaya atıyorsun. Denjiro ve Diğerleri o kılıçları içine itelediklerinde (evet itelediklerinde) insan formundaydı.

Halen iki kişiden biri diyorsun ya anlatamıyor muyum ben tam olarak. Oden'den önce Enma'yı kullanan var mıydı belirsiz Oden'den sonra da kullanmak için eline alan kimse olmadı kılıçları Toki, Hitetsu'ya emanet etmiş. Hiyori'de "bu babamın kılıcı ben de bu kılıcı istediğime veririm. Bu yosun kafa canımı kurtardı. Elinde de Shusui vardı. Wano için Shusui daha değerlidir. Shusui'yi aldım Enma'yı verdim. Kandırdım kerizi" diyerek kılıcı Zoro'ya verdi daha neyini anlamadın. Akazayalar'ın hiçbiri kılıca el sürmedi anlayacağın.
 
Yamato da baba kız muhabbeti yapıyor.



Haklı olabilirsin bu konuda ama Kaido ile olan dövüşleri ölümüne değil o yüzden Kid'in yaptığı dövüşler kadar onu güçlendirmemiştir. Kaido ile şimdiki dövüşünde öldürülecek diyor musun ?

Ölümüne yapılan dövüşlerde gelişim daha fazla oluyor.
Yamato ile Kaido baba kız muhabbeti yapamadıkları için zaten aralarında buz dağları var. Kız babasını öldürmek istiyor.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık