G3 ile fırladı Fujitora,
Franky asfalt çalışması


King serbest dalış yaptırdı, Queen paket servis yaptı, Brook ve Franky suratını piste çevirdi, Jinbe iki kere ayar verdi, Robin basket topu gibi yuvarladı... Aklıma gelenler bunlar.Luffy, g4 ile kadını kıpırdatamadı, g3 ile Fuji'ye şehri içi kayış turu yapıtrdılar.
Üstelik işin en dandik tarafı adam arcın bosu bile değildi. Arcın bosu olsaydı hayal edemiyorum neler olacağını xD
Zamanı gelince ama Oda diye ağlama yok tamam mı ReisKing serbest dalış yaptırdı, Queen paket servis yaptı, Brook ve Franky suratını piste çevirdi, Jinbe iki kere ayar verdi, Robin basket topu gibi yuvarladı... Aklıma gelenler bunlar.
Kaido ablaya da kınlar yeterince korku dolu anlar yaşattı zaten, onu anmaya gerek yok.
Issho pasif takılırken bile Sabo gibi bir adamdan bu tarz ayarlar yemedi.
Oda diye ağlarsam da tartışmada ağlamam merak etme. Genel yazarken falan çekerim onun kulağını ayrı.Zamanı gelince ama Oda diye ağlama yok tamam mı Reis![]()
Hani amiraller en güçlü idi neden Luffyi tekleyemedi de demeyin amaZamanı gelince ama Oda diye ağlama yok tamam mı Reis![]()
Durmadan belli bir zaman dilimini bekliyorsun, kıyamam sana ben <3Zamanı gelince ama Oda diye ağlama yok tamam mı Reis![]()
Bekledik, Zoro Reis de kral haki çıktı, kaido'ya kalıcı hasar bıraktı.Durmadan belli bir zaman dilimini bekliyorsun, kıyamam sana ben <3
Oyyy kiyamisss Zoro senpaisi Kaydoya zarar vermiş <3<3<3<3Bekledik, Zoro Reis de kral haki çıktı, kaido'ya kalıcı hasar bıraktı.
Senin gibi komutan etmez diyen çarlar da ortada biz haklıydık algısı yapıp dolanıyorlar![]()
Ulti'nin böğrünü Napolyon, Prometheus ve Hera ile bildiğin yardılar kadın ayağa kalktı. Süper iyileşmeye cevap olur belki reis :d@Densetsu no Samurai
Zoanlardan neler neler bekliyorduk, hepsi boş çıktı. Baksana Juresik park gibi yerdeyiz ama ne bi süper iyileşme nede ona benzer farklı bir güç gördük!:/