Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1014: Ömür Boyu Acemi Aktör

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    303
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ceaserın rumble ballar için riskleri var demesi chopperın power up almasının ucunu açık mı bırakıyor
Ceaser devleştirme ile ilgili bir ışık olarak görmüş olabilir rumble ball u. İncelemek için ayak yapmıştır süre uzatma hikayesini. Sende kazanacan bende kazanacam tanuki gardaş hesabı ?
 
Kaidou 9 kını yendi, supernovalarıda yendi sayılır. 3 formunu da gördük ama adam gibi dövüşmesini göremedik daha.
 
Çok mevzuyu bilmiyorum ama tek başına yol alamaz. Zaten varacağı yere kadar başına gelmeyen kalmaz. Vardığında bitmiş olur her şey. sjsjhj :dd.d
Luffy tek başına vardığı yeri şuan izliyoruz yani küçük bir kayık ile başladı bak şuan nerelerde. Luffy tek yola çıksa bile değişen birşey olmaz üç güne kendine yeni tayfa çıkarır bunu daha öncedende gördük. Luffy bir yere varmak istiyor ise en iyi kısmında varır.
 
Yalnız nasıl bir travmaysa çoğu kişi eğer öldülerse muhabbeti yapmış gibi biraz okudum da. Aslında bölüm iyi ama işte o ölmemiştir düşüncesi yok mu? Hani acı kabak çekirdeği yedikten sonra tat kaçmıştır ya, iyi olanı yemek de fayda vermez. Bir tedirginlikle yersin. Aynı.

Momo kimi duydu acep? Düşük olasılık olsa da Luffy olabilir mi acep diye düşünmedim değil. Bilinçdışı bir şekilde Fatihin Hakisini de artık iyice açığa çıkarmışken bir çeşit farklı bir güç açmış olabilir mi diye?
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık