Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] EMS Madara vs. EMS Itachi

Madara vs İtachi kim alır?

  • Madara

    Kullanılan: 88 79.3%
  • İtachi

    Kullanılan: 23 20.7%

  • Kullanılan toplam oy
    111
Madara ile İtachi arasında bir savaş. İki tarafında en güçlü olduğu şekilde bir savaş düşünelim.

Bir tarafta

6 yolun bilgesi olan, senju çakrasına sahip, perfect susanoo açan, tüm kuyruklu canavarları kullanabilen, 2 gözünde rinnegan olan ve mokuton kullanabilen ve Uchiha Madara.

Diğer tarafta
ameterasu kullanabilen, shusui nin bir gözüne sahip olan, susanoo da yata aynası ve totsuka kılıcına sahip, 2 gözü mangekyo sharingan olan, tsukiyomi kullanabilen, edo tensei olup sınırsız çakraya sahip olan Uchiha İtachi.


Sizce teke tek olan ölümüne bir savaşı kim alır?

Not: Aklıma daha güçlü halleri gelmedi. Aklına gelen varsa söylerseniz eklerim.
El insaf bari madaranın normal halini koyaydın.
 
Itachi'nin bildiğimiz güçlü yanları zekası ve klanının teknikleri. Klanının tekniklerinin daha da fazlasını biliyordur Madara, sonuçta savaş zamanından kalan birisi. Zeka olarak Itachi üstündür ama Madara da mahalle bebesi değil, savaş zekası gene yüksek bir abi. Itachi'nin Madara'yı yenebilmesi bence sadece Kotoamatsukami'yle olabilir, onun dışında ihtimal vermiyorum. Itachi'de olan yata aynası ve totsuka kılıcı hakkında çok bir şey bilmediğim için yok sayıyorum. Itachi bence orta kage seviyesi bir adamdı yani birçok kage'yi birebir de yenebilecek birisiydi ama Madara bunun çok üstünde bir isim.
 
İtachi tarafından 'eternal mangekyou sharingana sahip olsaydım Madara'yı bile geçerdim' dendi. Yani prime hali Madara'yı yenemezdi ama birinin gözünü alıp eternal yapsaydı Madara'yı geçebilirdi belki (Hashirama zamanındaki halini kastediyorum.)
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık