Queen King arası işteBen böyle alakasız bir güç seviyesi yorumu görmedim.

Queen King arası işteBen böyle alakasız bir güç seviyesi yorumu görmedim.

)
adam koskoca katakuri, luffy g4 snake man ile zar zor saldırı tutturuyodu katakuriye, zoro nasıl o kadar hızlı hareket etçek merak ediyorum.Hadi tutturdu desek bile katakuri abimizinde kötü bi silahlanma hakisi yok ryou kullanmıyo diye sayıyorum ama baya sağlam (zoro kaido ya hasar verdiği kısımda ryou kullandığını var sayıyorum)
O gözde sharingan olduğunu reddeden manga okumayı bilmiyor bi kere taammı?Ben görmediğimiz bir yeteneği savaş içerisinde kazanır, öğrenir, p-up alır diyerek karakteri yorumlamıyorum![]()
Tek yemesi ihtimal bile değil çünkü Zoro nun dayanıklılık sınırının yüksek olduğunu biliyoruz çok dayak yer çok hırpalanır ama Luffy gibi dövüş sırasında güçlenir ha yener yada yüksek bir hasar verip yenilir o başkaZoro tek yer ciddiyim. Luffy bile yenemedi adam dövmekten yoruldu saldı bizim oğlanı.
Beyler bu saldırı meselesi yok deri aşma meselesi değil adamın derisi aşılmaz değil ki adam geleceği görebiliyor zoronun kataya karşı kazanması inanılmaz zor. Bu kaido bigmom meselesi ise aynı luffy vs enel gibi bir açıklık var ki oda Emma.Zoro, Kata'nın anasını bile ürküten saldırılar çıkarabilirken bu vs. gereksiz bir tartışma konusu artık.


