Kaido en güçlü yaratık Luffy 1v1'de Kaido alacak kıvama gelemez şuan mümkünatı dahi yok.Reis bu kadar sert girme Luffy fanlarına vuran vuruyor zaten.
Dof,Cracker,Kata dövüşlerini hatırla bunlara karşı bile ne kadar çile çekti yardımlar aldı Luffy.
Kaido en güçlü yaratık Luffy 1v1'de Kaido alacak kıvama gelemez şuan mümkünatı dahi yok.Reis bu kadar sert girme Luffy fanlarına vuran vuruyor zaten.
Orda ki en güçlü ismin Luffy olduğu bariz zaten de 2. kim belli değil. Eskiden garanti Kiddir diyordum da meyvesi robot oluyor adamın. Zoronun saldırı gücü çok yüksek ama bu adama uçmayı öğretmek lazım her arc birisi kaldırıp indiriyor.İstediği zaman kendi başına atak yapıp vurabildigini gördüğümüz tek isim Luffy yahu.
Zoro'nun atağını algı ile çok güçlü gibi gösterildi. Aslında forumdakilerin suçu yok çeviriside Big Mom sadece Zoro'yu küçümsedik diyince oraya doğru Zoro fanlarının çekmemesi için bir sebep yok.
Ama şu anki çeviri ile gözümdeki yine etkili ataklar Luffy'nin ki oldu. Orjinal çeviride okuyan kim olursa olsun aynı şeyi der.
Evet beyler gidin orjinal cevirisinden okuyun.
Bm,Kaido kaç o saldırı/kılıç normal bir şey değil dememiş mi ?İstediği zaman kendi başına atak yapıp vurabildigini gördüğümüz tek isim Luffy yahu.
Zoro'nun atağı algı ile çok güçlü gibi gösterildi. Aslında forumdakilerin suçu yok çevirisinde Big Mom sadece Zoro'yu küçümsedik diyince oraya doğru Zoro fanlarının çekmemesi için bir sebep yok.
Ama şu anki çeviri ile gözümdeki yine etkili ataklar Luffy'nin ki oldu. Orjinal çeviride okuyan kim olursa olsun aynı şeyi der.
Evet beyler gidin orjinal cevirisinden okuyun.
Dikkat et o kılıç normal bir kılıç değil diyor Big Mom. Yani gelecek atağı bilmiyorlar ama kılıç normal değil ne olur ne olmaz dikkatli ol şeklinde.Bm,Kaido kaç o saldırı/kılıç normal bir şey değil dememiş mi ?
Big Mom'un bunu anlaması biraz garip, bu kadın aptal mı kurnaz mı iki kişilikli mi nedir anlamadım. Bazen çok saf, bazen gözlem abidesi gibi.Dikkat et o kılıç normal bir kılıç değil diyor Big Mom. Yani gelecek atağı bilmiyorlar ama kılıç normal değil ne olur ne olmaz dikkatli ol şeklinde.
O ataktan değil de kılıcın normal bir kılıç olmadığı için etkisinin beklenmedik olabileceğinden şüphelendiler bence.
Kılıcı anlaması garipti. Ruhlar ile alakalı da olabilir. İçinde ruh sezmis suphelenmiştir. Zira Kaido da sonra Oden'in varligi felan diyor.Big Mom'un bunu anlaması biraz garip, bu kadın aptal mı kurnaz mı iki kişilikli mi nedir anlamadım. Bazen çok saf, bazen gözlem abidesi gibi.
Luffy fanları adamları rahat bırakmıyor ya hahahaha xDResmi çevirmen Stephen Paul, BM'nin söylediği fan çeviride "Dodge(kaçın)" ve resmi çevirie "Look out"(dikkat et) kelimelerinin(Japoncadan) aynı anlama geldiğini onaylamış.
![]()


