Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Teori] Dokuz Gölge

Teoriyi nasıl buldunuz? Sizce Wano'ya hangi üye gelir?


  • Kullanılan toplam oy
    24
Urouge Kid lerin dayak yediği adanın üzerindeydi. Kid lerin dayak yediği ada Wano ya yakınsa en yakında olan Urouge dur.
Bonney, Bege uzakta. Teach yada Marine den birileri gelebilir tabi.
Bana göre çatıya Yamato ve Nami çıksa kafidir.
Ama yoldan biri gelecekse Urouge gelsin
 
Urouge gelir bence. Teach ve Bonney'yi, Sabo olaylarını öğrendiğimizde ve Wano Arc'ından sonraki arcta görürüz.
 
Bence Killer’ın, Zoro dövüşünde ki tek handikapı kendi silahlarının olmamasıydı. He kendi silahları olsaydı da olay çok farklı olmazdı bence. Ve eğer Akli dengesi bozuksa şu anda çok mu normal? Killer’ın tek handikabı silahları diyorum çünkü... Adam öyle ya da böyle gayet dövüştü. Ayrıca kendi kas kütlesi de mi handikaplı yani? Adam Zoro’nun içinden silahı çıkaramıyor resmen.
Neyse Zoro’nun handikapı da dövüşe başkasının müdahil olup ona saldırmasıydı. Eğer 2vs1 olmasaydı Zoro o darbeyi de almadan hallederdi dövüşü.
He ama Killer tabii ki de çöp değilmiş. O çatıya çıkıp 2 Yonko ile hiçbir çöp kapışamaz. Killer şu an benim için en güçlü 5.nova artık(Luffy-Zoro/Kid-Law-Killer)
Kısacası Zoro dövüşü Killer’ın güçsüzlüğünden değil, Zoro’nun hayvanlığından o hale geldi. Eğer o dövüşte Zoro yerine Luffy olsaydı... Çoğu kişi Luffy tam bir hayvan diye onu övüyor olacaktı.
Ve son olarak bu Sanji daha çok hakediyor olayına gelirsek... Öyle bir şey yok. Eğer öyle bir şey olsaydı Sanji orada olurdu zaten.
 
9 gölge tanımlamasını novalara yormak, uyarlamak zorlama bir çaba olur kanısındayım. Gölge kelimesi kızıl kınların üzerine cuk oturan bir tarif iken(efendilerini takip eden, intikamını almaya yeminli hizmetkarları, gölgelerden çıkıp gelecekte ete kemiğe bürünecek, birleşecek, toplaşacak sadık uşaklar) Novalara bu tarife tutmaz belki gizem noktasında kotarır ama devamı gelmez. Wanoda olmayan novaların bu saatten sonra yerden bitmesi olacak iş değil.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık