Roronoa Zoro
Hahah, o da bunu görmüş olacak ki Doğum Günü pastasına çevirdi. Gerçi bir sıfırı fazla attı, yaşı 100 yoktur.Bir an için Akainu konuşuyor zannettim.
Hahah, o da bunu görmüş olacak ki Doğum Günü pastasına çevirdi. Gerçi bir sıfırı fazla attı, yaşı 100 yoktur.Bir an için Akainu konuşuyor zannettim.
Sendeki bu Wb düsmanlığı nedir be biraderSana dünyanın en güçlü adamı demişler, oğlunu kurtarmaya giderken biri gelip "hayırdır birader" diyor. Buna başka ne denir bilmiyorum.
Edit: Hadi o olmasın, görüştür. Ya diğerleri?![]()
Ömrü boyunca Roger'ın gölgesinde yaşamış, öldükten sonra bile Yeni Dünya'yı tek başına yönetememiş bir amcadan bahsetiyoruz. Tayfasına bile sahip çıkamıyor bu herif, biri diğerini öldürüyor. Biri bunu arkadan bıçaklıyor. He çağın adı WB he.
+1Sendeki bu Wb düsmanlığı nedir be biraderWb bizede gösterildiği gibi aileye çok önem veriyor. Bu yüzden Roger'ın gölgesinde yaşadı tam olarak denemez zaten gözüde yoktu. Bence bu adam çok farklı seviyede ve yıllar gerçekten bu adamı çok yumuşatmıs. Bazı seylere göz yumduğunu düsünüyorum. Ve olası bi Kaido-Wb vs'sinde (Kaido'yu ne kadar görmesekte) Wb paspas yapar.
Kaidou'yu küçümsediğini düşünüyorum. Canı-kanı kadar sevdiğini birini kurtarmaya giden bir adama saldırmaya kalkmak -seni öldüreceğim- demektir.Sendeki bu Wb düsmanlığı nedir be biraderWb bizede gösterildiği gibi aileye çok önem veriyor. Bu yüzden Roger'ın gölgesinde yaşadı tam olarak denemez zaten gözüde yoktu. Bence bu adam çok farklı seviyede ve yıllar gerçekten bu adamı çok yumuşatmıs. Bazı seylere göz yumduğunu düsünüyorum. Ve olası bi Kaido-Wb vs'sinde (Kaido'yu ne kadar görmesekte) Wb paspas yapar.
Bende bu replikler hiç kulağa yabancı gelmiyor diyordumBir an için Akainu konuşuyor zannettim.
+1Sana dünyanın en güçlü adamı demişler, oğlunu kurtarmaya giderken biri gelip "hayırdır birader" diyor. Buna başka ne denir bilmiyorum.
Edit: Hadi o olmasın, görüştür. Ya diğerleri?![]()
Ömrü boyunca Roger'ın gölgesinde yaşamış, öldükten sonra bile Yeni Dünya'yı tek başına yönetememiş bir amcadan bahsetiyoruz. Tayfasına bile sahip çıkamıyor bu herif, biri diğerini öldürüyor. Biri bunu arkadan bıçaklıyor. He çağın adı WB he.
Kaido'nun direk Dof'la muhabbeti var diğerlerinin Dof ile hiç alakası yok.Kaidou'yu küçümsediğini düşünüyorum. Canı-kanı kadar sevdiğini birini kurtarmaya giden bir adama saldırmaya kalkmak -seni öldüreceğim- demektir.
WB gelir Dof sırıtır, Shanks gelir Dof sırıtır, Kaido adı duyulur Dof altına yapmaya başlar. Bu adam tam bir canavar çıkacak. Bi' daha düşün.
Doktorlar varya genç genç. Niye evlensin ki? WB dediğin ensest bi sapık zaten. Kadın doktorlara da kızım diyordur. :OBende bu replikler hiç kulağa yabancı gelmiyor diyordum
O degilde wb bu kadar Aile istiyordu madem neden evlenmemiş :/
Belkide kuşu ötmüyordur. O yüzden aileye hasret kalmıştırDoktorlar varya genç genç. Niye evlensin ki? WB dediğin ensest bi sapık zaten. Kadın doktorlara da kızım diyordur. :O