aynen, nedense yanını tutuyor sadece.Zoro dan daha fazla zarar aldığı kesin. Daha hayati organlara isabet etmesi de cabası.
![]()
@Eustass Captain Kidd @RedTeroR Ne diyorsunuz organlara mı gelmiş?
Cracker'ın adadan adaya uçması gibi geldi bana. xd
aynen, nedense yanını tutuyor sadece.Zoro dan daha fazla zarar aldığı kesin. Daha hayati organlara isabet etmesi de cabası.
![]()
Cracker'ın adadan adaya uçması gibi geldi bana. xd
Organlarına gelmiş ama sıkıntı yok eliyle tutup baskı uyguladığından organlarını eski haline getiriyor iyileştiriyor dur lan o başkasıydı neyse devam edelim biz xDaynen, nedense yanını tutuyor sadece.
@Eustass Captain Kidd @RedTeroR Ne diyorsunuz organlara mı gelmiş?Cracker'ın adadan adaya uçması gibi geldi bana. xd
![]()
Reis sıyırmayla içine alma arasında bariz fark var biliyorsun değil mi? Zoro'nun içine yerleşiyor orak.
Sıyırmalık bir durum yok. Luffy den de baya baya kan akıyor.
Reis neresini tutmasını bekliyorsun?aynen, nedense yanını tutuyor sadece.![]()
@Eustass Captain Kidd @RedTeroR Ne diyorsunuz organlara mı gelmiş?Cracker'ın adadan adaya uçması gibi geldi bana. xd
![]()
Zoro tarafından uyarılmasına rağmen?Zoro aldığı darbeyi rakibinden başkası yüzünden alıyor.
Luffy, Zoro tarafından uyarılmasına rağmen dimdik suratına yiyor darbeyi.
Zoro aldığı darbeden sonra rakibini tekliyor.
Luffy aldığı darbeden sonra Zoro'nun kucağında takılıyor.
Zoro, bayılmadan önce açlık efekti var
Luffy bayılmadan önce ağzından çıkan dumanlar var.
Luffy fanları ikisi de aynı şey ya xD
Saldırı yapacağını Luffy de anlıyor zaten yahu ne uyarması.
Oradaki tek sıkıntı Luffy'nin Zoro'ya kıyasla Apoo'nun daha büyük önceliği olması. Zoro'nun ağzında patlasa o saldırı Zoro arc'ı kapatırdı yyahu.

Sıyırmada da kan akar yahu. Kata çatalı orada ortaya denk getirseydi... Zoro, Usopp, Franky ve Robin Wano vatandaşı olup hiçbir şeyi bozuntuya vermeyecekti...Sıyırmalık bir durum yok. Luffy den de baya baya kan akıyor.
Yav tuttuğu yerde organ yok mu? Yani omuzdan yara almaktan daha hayati. İçinden geçmese bile baya kanama oluyor işte.Ben de onu diyorum canım.Organı falan gitti deniliyor. Luffy'e tam isabet etse o saldırı Ace gibi olurdu sonu.
Renkli de daha daha iyi belli oluyor,
![]()
Katakuri tamamen vuramıyor. Organları falan gitmiyor yani. Yanından sıyrıldı o saldırı. Sen vurudğu alan yok oluyor dedin ya.Sıyırmalık bir durum yok. Luffy den de baya baya kan akıyor.
Reis neresini tutmasını bekliyorsun?
Şimdi de neresini tutmasını bekliyorsun diyorsun.Ne belli oluyor burada Kopmuş işte bir kısmı.Ben de onu diyorum canım.Organı falan gitti deniliyor. Luffy'e tam isabet etse o saldırı Ace gibi olurdu sonu.
Renkli de daha daha iyi belli oluyor,
![]()
Koptuysa izi olurdu hiçbir şey yok cillop lokum gibi şu an orası? Chopper galiba yüzde yüz doku uyumuyla hallediyor.Ne belli oluyor burada Kopmuş işte bir kısmı.


