Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

İmparator & Sağ Kolu vs. İki Amiral

Hangi taraf kazanır?


  • Kullanılan toplam oy
    126
Lütfü dressrosada Fujiye zarar verdi de ben mi görmedim? Lütfü Bm'ye de Kaido'ya da Wb'ye de kabardı. Üstelik amirallerin yanında adam yok. Yonkouların peşinde sürü gibi tayfa var olay sadece kendileri değil adamlark da var
Lütfü'nün g4'le Fujitora'ya zarar veremeyeceğini düşünmek saflıktır. Ama aynı Lütfü g4' ün üstüne sağlam bir gözlem+sağlam bir silahlanma öğreniyor. Bununla da kalmıyor Kaido'ya en az 2 kişi dalıp belki yeni bir vites açacak. Amiralle yonkou arasındaki fark çok çok bariz. Aramızda sıra dağlar aramızda denizler derler ya.. Heh işte öyle.

Dostum handikapsız WB diye bir şey yok. Yonkoların zayıflıkları nedense handikap oluyor bizim forumda. :(
Zayıflıkla handikap arasındaki farkı anlamak istiyorsan Oden fb'sindeki Beyazsakal'a bakabilirsin karşiiiiim :byee:
 
Korsanlar Kralı seviyesi denen şey Roger'ın kendi dönemindeki herkese nal toplatması ve sahip olduğu gücü anlatmak için kullanılıyor zaten.Dengi de WB başka yok.Hadi Garpı'da ekle.Roger-WB-Garp gerisi kumda oynasın.
Yonko üstüne Korsanlar Kralı deniliyor işte. Güç belirtir yani.
KK olabilmek için diğer yonkoulardan güçlü olmaya filan gerek yok. Roger güçlüydü evet ama bir WB değildi.
 
En güçlü shichilerden biri nasıl 3.komutandan fazla etmiyor.
Mangaya göre etmiyor.G4e karşı çaresiz kalan adam ne edicek sağ kol mu ?

KK olabilmek için diğer yonkoulardan güçlü olmaya filan gerek yok. Roger güçlüydü evet ama bir WB değildi.
Roger asla WB'den zayıf olmadı.WB'nin o meyvesine ve hakilerine rağmen üstün gelemediği bir herif Roger.Ki mangaya göre denk adamlar.
 
Lütfü'nün g4'le Fujitora'ya zarar veremeyeceğini düşünmek saflıktır. Ama aynı Lütfü g4' ün üstüne sağlam bir gözlem+sağlam bir silahlanma öğreniyor. Bununla da kalmıyor Kaido'ya en az 2 kişi dalıp belki yeni bir vites açacak. Amiralle yonkou arasındaki fark çok çok bariz. Aramızda sıra dağlar aramızda denizler derler ya.. Heh işte öyle
Fujinin yer çekimiyle Lütfüyü yere yapıştırmasına bakar. Kaido denilen adam yeterince güçlü olsaydı o kadar fazla yakalanıp idama gönderilmezdi herhalde.
 
Mangaya göre 2 etmiyor mu ? Jozu donduruyor. Cracker ile yakın. Hayırr lütfen Smoothie ikinci komutan deme Lütfeeeennnnn
Jozu'yu durduruyor da Jozu'ya sonrasında ne yapabilecek ? Jozu,Queen gibi muhtemelen gözlemi zayıf bir abi.Herif Croco'yla kapışırken araya girip durduruyor.Cracker da buna göre Jozu'nun kurtulamadığı parasite'den kurtulan g4 Luffy'yi kesiyor.Cracker>Dressrosa Luffy>Dof>Jozu olması lazım buna göre sıralamanın.Peki bu ne kadar mantıklı ? Smoothie'nin gücünü net gördüğün anda ne kadar haksızlık yaptığını kendin göreceksin zaten.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık