Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Hunter x Hunter Karakterlerinin Seviyeleri

Saiyuu ve Mizai'nin güçleri açıklandı. İnanılmaz güçlü değiller ama yetenekleri iyi.12 Burç kesinlikle çok dengesiz.Ging seviyesinde değiller kesinlikle.Yakın olduklarını dahi sanmıyorum.Sanırım PT ile eşit güçteler.
 
Bu seriyi severdim gon killua ilişkisini vs evren kötü değildi hem .Çoğu şeyi unutmuşum hatırlamıyorum ama güç seviye dengesi bakımdan berbat diye hatırlıyorum.Beni rahatsız eden çok şey olmuştu ne olduğunu diyemeyecek olsamda.
 
Kurapika Hayalet takımına karşı men ve yemin kullandı. Normalde boş beleş birisi olmasına rağmen o güce erişebildi. Herhangi bir hayalet takımı üyesi çok rahat kurapikayı ezebilir. Gon ve Killua bile dünyanın upgradesini aldı ama hala chrollo, feitan gibi güçlü takım üyelerinden epey uzaktalar. Tamah adası, karıncalar sürekli antreman yaptılar ve inanılmaz yeteneklerine rağmen uzaktalar.
:hhh:
Boş beleş...
:hhh:
Kurapika...
:hhh:

Anlıyorum. Senin fikrindir. :sapkali:
 
İzlediğim noktaya kadar
1- Meruem
2- Pitou
3- Netero
Meruem bile milyonlarca olasılığı çözüp netero ya vurabiliyor pitou da o akıl var mı ? 100 eli var kaç kombinasyonu var adam yaklaştırmıyo bile üstüne vurduğu darbelerde ölümsüz meru bile yıpranmıştı aynısını pitou ya vursa pitou kendine gelemezdi bence
 
İnsanlar arasında İsaac Netero gibisi yok. Mangada oğlu Beyond falan ortaya çıktı onları bilemem bir yerden sonra okumayı bıraktım.Ama Zeno bile güçlerimiz arasında büyük fark var diyordu(Yanlış hatırlamıyorsam tabi) ki kendisi Chrollo'yu bile alabilecek birisi.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık